De BaakMail september 2014

Ter Inspiratie Header 

Graag verrassen we je weer met artikelen en filmpjes over leiderschap, (intern) ondernemerschap en innovatie. Zie het als een nieuwsbrief van de Baak, maar dan anders. Enjoy!

Hartelijke groet, de Baak 

header_sept_450v2
01_bm_sept

Geluk als Businessmodel
Hoeveel mensen voelen zich niet meer verbonden met het bedrijf en zijn dus ‘disengaged’? “Zij presteren beter als ze controle over zaken hebben, iets kunnen bereiken en kunnen bijdragen aan een hoger doel”, zegt Jenn Lim van Delivering Happiness en oud-Zappos consultant. Hoe krijg je een ‘Happy’ bedrijfscultuur?

02_bm_sept

MD-traject bij Kuijpers: Een nieuwe generatie leiders
"Gaandeweg werd het programma gevormd in samenwerking met de deelnemers, dat vonden wij heel uniek." De Baak maakte met en voor Technisch Dienstverlener Kuijpers een Incompany-traject dat de strategische doelen van het bedrijf verder bracht. Een nieuwe generatie leiders werd opgeleid voor de toekomst.

03_bm_sept

Kom ook (weer) de sfeer van de Baakopleidingen proeven!
Ben jij op zoek naar de volgende stap in je ontwikkeling of ken je iemand die dat is? Op 16 en 18 september kun je kosteloos meedoen met de Baak Proeverij om de inhoud en stijl van onze trainingen te ervaren. Onze opleidingsadviseurs zijn er ook!

04_v2_bm_sept 

Durf nu eens écht te dromen!
Dit filmpje is leerzaam voor iedereen! Gericht dromen om je toekomst vorm te geven in een richting die goed bij je past is een kunst, maar blijven dromen is dat ook. Hoe verlaat je de comfortzone? Via je leerzone en de paniekzone naar de magische zone!

05_bm_sept

Wat voor professional ben jij in de 2e levenshelft?
Deze test heeft maar 10 vragen, en toch moet je er even voor gaan zitten. Keuzevragen met diepgang! Hoe sta je als ervaren professional in de beleving van je senioriteit? De leeftijd waarop je je ‘ervaren’ gaat voelen is irrelevant. Volg liever je nieuwsgierigheid.

De volgende BaakMail verschijnt oktober 2014


  Omschrijving Profiel Duur Investering