De BaakMail juni 2014

Ter Inspiratie Header 

Graag verrassen we je weer met artikelen en filmpjes over leiderschap, (intern) ondernemerschap en innovatie. Zie het als een nieuwsbrief van de Baak, maar dan anders. Enjoy!

Hartelijke groet, de Baak 

header_juni
01_juni

Mag ik jou verleiden mij te volgen? Zomerbaak Magazine…
De ZomerBaak is 4 dagen genieten en hard leren om tot concrete resultaten te komen afgestemd op je ambities en dagelijkse praktijk. Inclusief een workshop ‘Wat houdt leiding geven en ontvangen in?’ Lees het ZomerBaak Magazine voor inspiratie, zomerse recepten en leer alvast meer over Leiden & Volgen.

02_juni

Een nieuwe TED Talk van Simon Sinek!
Deze mag je niet missen: ‘Why good leaders make you feel safe’. Vertrouwen en samenwerking zijn geen gevoelens die je niet kunt instrueren. Mensen die bang zijn voor hun leiders functioneren niet optimaal ten opzichte van uitdagingen en kansen van buitenaf. Durf jij de verantwoordelijkheid aan?

03_juni

10 reflectievragen die je persoonlijke kracht vergroten.
Heb je behoefte om je energieleven te verhogen? Deze 10 reflectievragen voor je persoonlijke kracht helpen je daarbij! Een tipje van de sluier: "Wat zeg ik niet wat eigenlijk wel gezegd wil worden?" Ben je nieuwsgierig naar de andere vragen?

04_juni 

Hoe krijg jij mensen mee?
Heel graag vragen wij je in een half A4'tje jouw ervaring te delen over hoe jij mensen mee krijgt in de praktijk! De Baak verzamelt 100 perspectieven op dit onderwerp, zodat we samen wijzer worden. Praktijkvoorbeelden kunnen daarbij niet ontbreken! Kijk hier hoe je je bijdrage kunt insturen, en wat we al hebben!

05_juni_v2 

Communicatie: authenticiteit, ‘presence’ en ‘mindfulness’
Tijden veranderen, een nieuwe vorm van professionaliteit doet haar intrede. Deze begrippen helpen daarbij! Waar komen ze vandaan en wat houden ze in? Hoe kun je er gebruik van maken voor het vergroten van je persoonlijke effectiviteit in je communicatie? Download de Whitepaper!

De volgende BaakMail verschijnt juni 2014


  Omschrijving Profiel Duur Investering