De BaakMail juli 2014

Ter Inspiratie Header 

Graag verrassen we je weer met artikelen en filmpjes over leiderschap, (intern) ondernemerschap en innovatie. Zie het als een nieuwsbrief van de Baak, maar dan anders. Enjoy!

Hartelijke groet, de Baak 

header_bm_juli_450

International Summerschool @deBaak
Speciaal voor Engelssprekenden, of degenen die meer internationaal georiënteerd zijn, bieden wij in de nazomer van 2014 een paar van onze beste trainingen aan in een vierdaagse versie tijdens de ‘International Summerschool’ in Antwerpen. 16 - 19 september. ‘If you want to get the best from yourself this year!‘

02_BM_juli

Ricardo Semler: ‘Laat je personeel vrij!’
Ricardo Semler was 24 juni via de Baak in Nederland. Er was veel publiciteit rond zijn komst en ideeën. ‘Laat je personeel vrij’, biedt de mogelijkheid om met je organisatie wendbaar te zijn en steeds opnieuw in te spelen op veranderingen in de markt. Optimaal gemotiveerde mensen bereiken samen het meeste.

03_BM_juli

‘The Power of Networks’
Animatie die je dieper doet nadenken over interconnectiviteit. Georganiseerde complexiteit komt in allerlei systemen voor, in ecosystemen, organisaties maar ook in ons eigen brein. De conclusie is dat we een ‘mindshift’ mogen maken naar ‘netwerkthinking’. Na deze animatie snap je weer eens waarom!

04_BM_juli 

Kom je ook naar het Learning Lane Festival van de Baak?
28 augustus staat de Learning Lane in het teken van de paradox: leer meer over de kracht van ogenschijnlijke tegenstellingen in zeer veel workshops met een innovatief karakter. The Late Lane Academy op de avond ervoor heeft een internationaal podium waar academici korte en krachtige lezingen geven.

05_BM_juli

Zo krijg je mensen mee…
Mensen meekrijgen gaat over jezelf. Wat kun jíj doen en veranderen in de wijze waarop je omgaat met de mensen in de organisatie? Jouw gedrag heeft namelijk effect op anderen. Ze reageren op jou! Daarvoor moet je de potentiële kwaliteiten van jezelf leren kennen. Probeer het volgende eens uit…

De volgende BaakMail verschijnt augustus 2014


  Omschrijving Profiel Duur Investering