De BaakMail april 2014

Ter Inspiratie Header 

Graag verrassen we je weer met artikelen en filmpjes over leiderschap, (intern) ondernemerschap en innovatie. Zie het als een nieuwsbrief van de Baak, maar dan anders. Enjoy!

Hartelijke groet, de Baak 

Headerapril-v2-455
01-semler-v2

De Baak haalt Ricardo Semler naar Nederland: 24 juni
Making People Powerful @ Work! Onze tijd biedt veel kansen, en je organisatie sterker inrichten biedt de structuur om ze te pakken. Lees ‘hoe’ in dit artikel over de ideeën van Ricardo Semler. Hij is er al 20 jaar succesvol mee. Ontmoet hem op 24 juni. Tot en met 13 april Early Bird: € 135,- korting! Vanaf 14 april kun je de aanbiedingscode baakmail24 gebruiken voor € 50,- korting.

02-dj-v2

Goed ouder worden kun je niet afkijken
De waardering voor oud lijkt vaak de slag te verliezen van die voor jong. Dat zegt iets over de snelheid van ontwikkelingen en over de beperkte houdbaarheid van kennis en ervaring. Wat zijn je doelen bij het ouder worden en wat is voor jou belangrijk? Mooi artikel over je eigen koers blijven varen.

Even een Break nodig? Happy :- )
Wat doe jij wanneer je even serieus pauze nodig hebt na zware concentratie voor langere tijd? Voor een leeg hoofd of een fris en ander perspectief? Buiten bewegen, gezelligheid opzoeken, mediteren? Tip: kijk eens een video, bijvoorbeeld deze met veel vrolijkheid en verschillende soorten mensen. Even wat anders…

04-mv 

Leading from the Future: Man/Vrouw
Persoonlijk leiderschap alleen is niet meer genoeg. Het gaat in de ‘Global World’ om de kracht van verbinding. Een organisatie runnen vraagt om efficiency én het faciliteren van complexe relaties, intern en extern. Wordt de samenwerking tussen mannen en vrouwen een kritische succesfactor van organisaties?

05-action-inquiry 

Webinar: Being the Change by Action Inquiry
Je wilt als creatieve speler volledig blijven participeren in het spel van veranderingen in organisatie en maatschappij. Met een ondernemende blik op de toekomst, het hoofd koel, het hart warm en beide voeten op de grond. Action Inquiry gaat over jouw persoonlijke missie, visie en strategie.

De volgende BaakMail verschijnt mei 2014


  Omschrijving Profiel Duur Investering