Zelfstandig werkend kok

Locatie: Noordwijk
Dienstverband: full-time, 38 uur - 5 dagen in een 7-daagse cyclus
Solliciteer Online

Het professionele team van Baak Hospitality bestaande uit de afdelingen restaurant, keuken, receptie, Baak Boeking, banqueting, housekeeping en hotelmanagement zorgt voor een bijzondere sfeer en gastvrijheidsbeleving op Landgoed de Horst in Driebergen en de Baak Seaside in Noordwijk. Dagelijks dragen wij zorg voor ons serviceconcept, zodat de deelnemers van de opleidingen zich volledig kunnen concentreren op hun trainingen. Zo zorgt bijvoorbeeld de afdeling banqueting voor de juiste setting in de trainingruimtes en de benodigde materialen en zijn het de keuken en het restaurant die zorgen voor verrassende en gezonde maaltijden met een gastvrijheidsbeleving. Kortom, Baak Hospitality zorgt ervoor dat de deelnemer zich thuisvoelt!

Binnen het keuken team hebben wij op dit moment een vacature voor een zelfstandig werkend kok.

Functie informatie

In de functie van zelfstandig werkend kok bereid jij zelfstandig gerechten op hoog kwaliteitsniveau, in een jong en enthousiast team. Je denkt creatief mee met het wekelijkse samenstellen van het menu met duurzame ingrediënten. Contact met gasten is een net zo natuurlijk onderdeel van jouw functie als het koken zelf.

Jouw Profiel

Jij beschikt over een afgeronde koks-opleiding (minimaal BBL niveau 3) en hebt relevante werkervaring in het zelfstandig draaien van een partie. A la carte ervaring is een vereiste, kennis van de vegetarische keuken een pré. Jij bent gast- en servicegericht, hebt gevoel voor humor en je bent bekend met de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo en HACCP. Je draagt duurzaamheid een warm hart toe.

Op deze functie is de CAO voor het horeca- en aanverwante bedrijf van toepassing.

Werken bij de Baak betekent werken in een omgeving waarin beweging en creativiteit hand in hand gaan, waar ondernemingszin en serviceverlening de cultuur bepalen. Wij ontmoeten graag kandidaten met een diverse (culturele) achtergrond.

Meer Informatie

Spreekt deze functie jou aan of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Martijn van Veen- 071 369 01 91.
Je sollicitatie kun je mailen naar: solliciteren.hospitality@debaak.nl

  Omschrijving Profiel Duur Investering