Vacature Programma-assistent bij het Europees Instituut (rond 26 uur), standplaats Driebergen.

Functie-omschrijving : Het Europees Instituut is een volle dochter van de Baak. Onze kernactiviteit is de meerjarige (post)hbo-beroepsopleiding tot Coach en/of Counselor (www.europeesinstituut.nl) . Binnen de staf van het instituut vormen twee programma-assistenten de spil van de interne organisatie. Ze bewaken de samenhang en continuïteit en zijn het centraal aanspreekpunt voor de studenten, trainers en docenten, prospects en andere relaties (telefonisch 1e aanspreekpunt, beheer van de EI-inbox, aanwezigheid op college-zaterdagen en bij open dagen).

Zij onderhouden zelfstandig alle logistieke contacten met trainers en docenten. Met name het relatiebeheer richting studenten in het kader van de voortgang van hun studie vraagt niet alleen veel aandacht maar ook behoorlijk wat ‘uren’.

De beide PA-ers beheren gezamenlijk de programma-overstijgende organisatorische ondersteuning, zoals: beheer prognosebestand, jaarplanning van de beroepsopleiding, procedurebeleid m.b.t. de beroepsopleiding, beheer studentenplatform, contacten studentenraad, beheer EI-inbox e.d.

Het profiel
Onze ideale collega is een uitgesproken teamplayer die ook uitstekend zeer zelfstandig de programma’s (= leerjaren) kan coördineren en beheren. Je hebt een goed ontwikkeld organiserend vermogen, bent initiatiefrijk en kunt pro-actief handelen. Je kunt goed schakelen en omgaan met de hectiek van een opleidingsinstituut waar veel verschillende ontwikkelingen gaande zijn en de diversiteit aan handelingen en bezigheden groot is. Je bent zeer nauwgezet en accuraat, ook onder druk. Ruime ervaring met Navision strekt zeer tot aanbeveling.

Onze nieuwe collega heeft tenminste 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie (mbo+/hbo-niveau), heeft affiniteit met de aard van onze ‘business’ en voelt zich aangesproken door de missie en visie van het Europees Instituut.

Het volledig functieprofiel ‘Programma-assistent Europees Instituut is te vinden bij dit onderdeel op intranet (Functieprofielen per afdeling onder Europees Instituut).

Binnen ons kleine team vinden we het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en verantwoordelijkheid durft te nemen. Je bent onze spin in het web en bent dan ook communicatief zeer vaardig in woord en geschrift en beschikt over goede contactuele en commerciële vaardigheden. Voor deze allround functie is het belangrijk dat je regelmatig ook op zaterdag beschikbaar bent.

Solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Heleen Hordijk, directeur, via telefoonnr: 0343 – 556 343 of 06 – 43 824 117 of mail je sollicitatie en CV naar r.vogel@debaak.nl (Roos Vogel, Personeelsadviseur)


*
*
*
*
*
*