Medewerker bediening/banqueting m/v

Locatie: Noordwijk
Dienstverband: fulltime, 38 uur per week, o.b.v. 5 dagen per week in een 7-daagse cyclus
Solliciteer Online

Medewerker bediening/banqueting

De Baak B.V. is dé plek voor leiders, ondernemers en professionals op zoek naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht. Een plek vol paradoxen, met volop dynamiek en alle ruimte om even stil te staan. Met als doel: goed en authentiek leiderschap. Landgoed de Horst is een van de locaties waar onze programma’s en bijeenkomsten plaatsvinden. Midden in de bosrijke natuur, met onvermoede wandelpaden, karakteristieke gebouwen, overal kunst en een atmosfeer die bruist van kennis en ambitie. De juiste omgeving om jezelf te ontwikkelen.

Baak Hospitality
Het professionele team van Baak Hospitality bestaat uit de afdelingen restaurant/bar/banqueting, keuken, receptie, huishouding, Baak Boeking en hotelmanagement. Dagelijks dragen wij zorg voor ons serviceconcept, zodat de deelnemers van de opleidingen zich volledig kunnen concentreren op hun training.

Voor onze locatie de Baak Seaside in Noordwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega hospitality die samen met ons de Baak tot een inspirerend, vernieuwend en kwalitatief hoogwaardig opleidings- kenniscentrum maakt.

Functie informatie

* Uitvoeren van alle food & beverage gerelateerde werkzaamheden op de locatie
* Verrichten van administratieve werkzaamheden
* Signaleren van onvolkomenheden / inefficiënties in werkmethoden / procedures m.b.t. eigen afdeling en doen van voorstellen tot verbetering
* Je werkt wisselende diensten alleen of in teamverband

Jouw Profiel

* Je beschikt over een proactieve houding
* Je bent representatief en hebt gastgerichtheid in een hoog vaandel
* Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
* Je hebt oog voor detail
* Je bent enthousiast en flexibel
* Je bent sociaal vaardig en een echte teamplayer
* Bereidheid om op een andere locatie te werken
* Je doet het niet alleen
 
Gooien we je dan zomaar in het diepe om te zien of je blijft zwemmen? Natuurlijk niet. Persoonlijke én vakinhoudelijke groei is bij de Baak allerminst het alleenrecht van de deelnemers. Bij binnenkomst volg je een intensief introductieprogramma. Je maakt je kennis met alle onderdelen van de Baak, om daarna te worden ingewerkt binnen Baak Hospitality. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de Flight Simulator te volgen. Dit is een training van de Baak die speciaal voor ons personeel is ontworpen en persoonlijke groei als hoofdthema heeft.
 
Op deze functie is de CAO voor het horeca- en aanverwante bedrijf van toepassing.

Meer Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mark Schussler via telefoonnummer 071 369 01 00 of mail je motivatie + CV naar solliciteren.hospitality@debaak.nl. Kijk voor meer informatie op www.debaak.nl of www.baakhospitality.nl

  Omschrijving Profiel Duur Investering