Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Locatie: Driebergen
Dienstverband: Januari/ februari 2014 voor minimaal 5 maanden
Solliciteer Online

De Baak is een netwerkorganisatie, we leren van elkaar, dagen elkaar uit en stimuleren elkaars groei. De mensen die aan ons verbonden zijn, onderscheiden zich over het algemeen op meer dan één terrein. Het zijn vaak meertalige, creatieve, biculturele talenten die elk op hun eigen wijze iets unieks aan de Baak toevoegen.

De Baak Business Academy is onderdeel van de Baak met het verschil dat we ons meer richten op vakinhoudelijke (bedrijfskundige) programma’s met aandacht voor het individu en een sterke focus op ondernemerschap. Wij willen individu, organisatie en samenleving, versterken en inspireren met passie en betrokkenheid een impactvolle bijdrage te leveren aan een wendbare en duurzame economie. We bieden een uitgebreid opleidingscurriculum voor professionals, managers en ondernemers.

Geef jij ons een nieuwe impuls? Dat is precies waarnaar we zoeken in nieuwe medewerkers en stagiair(e)s: naast een hoog niveau op jouw specifieke vakgebied moet je iets meebrengen waardoor de Baak een nieuwe impuls krijgt. Of je nu heerlijk jazzy kunt pianospelen, een passie hebt voor Latijns-Amerikaanse literatuur of je actief inzet voor het behoud van natuurschoon. Zo verrijken we het gedachtegoed van de Baak steeds verder met kennis, inzicht en ideeën, waardoor verdere verspreiding een haast natuurlijk gegeven is. Vrijheid maar ook verantwoording.

Wat we er tegenover stellen is het spannende gevoel om onderdeel uit te maken van een ambitieuze organisatie, die bezig is haar positie als gerenommeerd instituut verder uit te bouwen. Maar bijvoorbeeld ook veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden. Bij de Baak krijg je snel vertrouwen om zelfstandig zaken te regelen zoals jij dat wilt. Je wordt ook gestimuleerd om verantwoordelijkheid te nemen; daar moet je wel mee om kunnen gaan.

Functie informatie

Marketing

 • Je ondersteunt het team bij allerlei on- en offline marketingactiviteiten;
 • Je denkt mee en helpt bij de uitvoering van de marketing strategie;
 • Je neemt de leiding in het initiëren en uitvoeren van marktonderzoek;
 • Je ondersteunt bij whitepapers. Denk aan organiseren, nalezen, redigeren en layouten;
 • Je werkt mee aan testen/polls op social media.

Creativiteit

 • Drukwerk (flyers, ansichtkaarten, mailing) verzorgen, updaten;
 • Materialen verzorgen voor teams

Communicatie

 • Redactiewerkzaamheden voor website en online magazines
 • Indien ervaring en handig met camera & geluid, eventueel (in goed overleg of in samenwerking met professionals bij de Baak) interviews afnemen met collega’s, trainers, coaches. En eventueel met deelnemers.

Jouw Profiel

 • Je volgt een opleiding op het gebied van Marketing en Communicatie en je moet/ wilt een meewerkstage volgen;
 • Je bent communicatief sterk en durft te vragen;
 • Je bent niet bang om ‘nee’ te horen;
 • Je bent zelfstandig en assertief;
 • Je hebt enig inzicht in systemen en processen.

Meer Informatie

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving, waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat! En je komt uiteraard te werken in een enthousiast, ervaren en collegiaal team.

Belangrijke informatie
Aantal uren per week: 38 uur.
Stageperiode: januari/ februari 2014 voor minimaal 5 maanden

Meer informatie
Contactpersoon: Margriet Angenent, programmamaker de Baak Business Academy
Mailadres: m.angenent@debaak.nl

  Omschrijving Profiel Duur Investering