Stagiair Marketing & Sales - Baak Boeking

Locatie: Driebergen
Dienstverband: stageperiode in overleg (5 tot 10 maanden)
Solliciteer Online

Stagiair Marketing & Sales

Het professionele team van Baak Hospitality bestaande uit de afdelingen restaurant, keuken, receptie, Baak boeking, banqueting, housekeeping en hotelmanagement zorgt voor een bijzondere sfeer en gastvrijheidsbeleving. Dagelijks dragen zij zorg voor ons serviceconcept, zodat de deelnemers van de opleidingen zich volledig kunnen concentreren op hun training. BaakHospitality zorgt ervoor dat de deelnemer zich thuis voelt! Zie voor meer informatie www.baakhospitality.nl 

Binnen Baak Hospitality zijn we op zoek naar een Stagiair Marketing & Sales. Baak Boeking is de commerciële afdeling van de leerlocaties van de Baak. Binnen het team werken accountmanagers, reserveringsadviseurs en wordt de marketing en sales gedaan.

 

Functie informatie

Een managementfunctie waarin je eindverantwoordelijk bent voor de alle binnendienst sales activiteiten. Vanuit je functie zorg je tevens dat de accountmanagers voldoende input krijgen en alle leads doorkrijgen die vanuit de afdeling gegenereerd worden.

Je wordt begeleidt door de Yieldmanager (eindverantwoordelijke van heel Baak Boeking) en na een inwerkperiode krijg je de mogelijkheid om de functie vorm en inhoud te geven. Het doel van de functie is om alle mogelijke manieren Baak Hospitality commercieel in de markt te zetten.

Taken die o.a. hierbij horen zijn:

-          account/salesmanager voorzien van juiste info zodat die direct afspraken kunnen maken

-          mailingen verzorgen

-          relatiebeheer

-          fotodatabase goed opstellen

-          advertenties

-          website beheer

-          social media

-          ondersteunen bij organisatie relatiebijeenkomsten

-          creatief meedenken in relatiemarketing

-          zorgen voor leadgeneratie

-       verzorgen van diverse (financiële) rapportages

 

Jouw Profiel

Wil je veel leren en volg je een HBO Hospitality opleiding dan bieden wij jou een leerzame stageplek.

Meer Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tanja Kivits - 0343 - 55 61 63 of mail direct je motivatie en cv naar stage@debaak.nl.

  Omschrijving Profiel Duur Investering