Kunst

'Kunst kan geen kwaad' Maarten Biesheuvel

Exposities de Baak Seaside en Landgoed de Horst, geopend van maandag t/m vrijdag (tijdens kantooruren).
Informatie - Curator Jan van der Veer  naarjvdv@gmail.com 

Landgoed de Horst, Driebergen

Wim Brands
Poëzie tot 31 juli 2015

wim_brands_90 Wim Brands is een Nederlandse dichter, journalist en presentator. Sinds 1987 is Brands als radio- en televisiemaker werkzaam voor de  VPRO. Hij maakt het televisieprogramma Boeken en voor Radio 1, Brands met Boeken. Daarnaast doceert hij aan de Gerrit Rietveld academie in Amsterdam. 
Lees verder

Hanse Wijninga
10 april – 10 juli Banning (Hopper + restaurant) + Landhuis (lounge + antichambre)

hans-wijninga_90 Hans Wijninga (1965) is beeldend kunstenaar, fotografie zijn medium. De publieke ruimte is de omgeving waarin hij zijn foto's maakt. Zijn voorkeur gaat uit naar gebieden met een hoog abstractieniveau. Hij observeert handelingen van de stedelijke mens in zijn omgeving. Naderhand maakt hij gebruik van digitale middelen om het beeld te optimaliseren.
Lees verder

Ineke Hans

 inekehans-90 In samenwerking met Ineke Hans, een internationaal vermaard ontwerpster is een speciaal op maat gemaakte collectie van meubels ontwikkelt voor de Lounge van het Landhuis. Het ontwerp is uniek en komt met 'Baak’ label op de markt. Het  refereert aan leren, aan inrichting op scholen. Sterk door eenvoud en helder in constructie. 
Lees verder 

Jaap Kroneman

Jaap Kroneman (Roermond 1968) is vooral onbekend gebleven met zeer uiteenlopend werk. Van begin af aan is hij wars van thematiek, onderwerp, media, methode of catagorie.
Lees verder  

Caravan, een kunstwerk van Alphons ter Avest

Het beeld is ontstaan nadat bij het strippen van een caravan een houten constructie aan het licht kwam dat het karakter heeft van Duits gevelvakwerk.
Lees verder


De Baak Seaside, Noordwijk

Rijnder Kamerbeek
20 januari  – 17 mei > Tentoonstelling Lounge / Patio

rijnder_kamerbeek_90

Rijnder Kamerbeek verzamelt beelden die hem raken. Enkele jaren geleden waren dat vooral krantenfoto’s, maar het repertoire breidt zich langzaam uit. Nog steeds bewaart hij veel beelden uit de actualiteit, maar ook foto’s die hij met zijn mobiele telefoon maakt of in tijdschriften vindt.
Lees verder


  Omschrijving Profiel Duur Investering