Kunst

'Kunst kan geen kwaad' Maarten Biesheuvel

Exposities de Baak Seaside en Landgoed de Horst, geopend van maandag t/m vrijdag (tijdens kantooruren).
Informatie - Curator Jan van der Veer  naarjvdv@gmail.com 

Landgoed de Horst, Driebergen

Ellen Deckwitz
Poëzie

foto_ellen_deckwitz_90 Ellen Deckwitz (1982) is een van de belangrijkste hedendaagse jonge dichters. Ze studeerde Nederlands in Groningen en voltooide daarnaast een Research Master of Science in de Literatuur- en Cultuurwetenschap. 
Lees verder

Hanse Wijninga
10 april – 10 juli Banning (Hopper + restaurant) + Landhuis (lounge + antichambre)

hans-wijninga_90 Hans Wijninga (1965) is beeldend kunstenaar, fotografie zijn medium. De publieke ruimte is de omgeving waarin hij zijn foto's maakt. Zijn voorkeur gaat uit naar gebieden met een hoog abstractieniveau. Hij observeert handelingen van de stedelijke mens in zijn omgeving. Naderhand maakt hij gebruik van digitale middelen om het beeld te optimaliseren.
Lees verder

Ineke Hans

 inekehans-90 In samenwerking met Ineke Hans, een internationaal vermaard ontwerpster is een speciaal op maat gemaakte collectie van meubels ontwikkelt voor de Lounge van het Landhuis. Het ontwerp is uniek en komt met 'Baak’ label op de markt. Het  refereert aan leren, aan inrichting op scholen. Sterk door eenvoud en helder in constructie. 
Lees verder 

Jaap Kroneman

Jaap Kroneman (Roermond 1968) is vooral onbekend gebleven met zeer uiteenlopend werk. Van begin af aan is hij wars van thematiek, onderwerp, media, methode of catagorie.
Lees verder  

Caravan, een kunstwerk van Alphons ter Avest

Het beeld is ontstaan nadat bij het strippen van een caravan een houten constructie aan het licht kwam dat het karakter heeft van Duits gevelvakwerk.
Lees verder


De Baak Seaside, Noordwijk

Rinke Nijburg
15 mei  – 25 augustus > Tentoonstelling Lounge / Patio

tootoo2_90

Rinke Nijburg (Lunteren 1964) maakte voor deze tentoonstelling een keuze uit zijn ronde tekeningen, ook wel op zijn Italiaans ‘tondi’ genoemd. Al kort na het verlaten van de Arnhemse kunstacademie in 1987 haalde Nijburg soms een weggegooid rond tafelblad van de straat om daar een uitzicht op zee op te schilderen.
Lees verder


  Omschrijving Profiel Duur Investering