Nieuwe opleidingen

Onze omgeving is constant in verandering. Om je zo goed mogelijk te helpen bij jouw leervraag ontwikkelen we regelmatig nieuwe trainingen die zoveel mogelijk aansluiten op onze huidige werkomgeving. 

 LEV_HG59-90x90

Leidinggeven aan energie en vitaliteit
Sterker in je positie en meer plezier in je werk door een meer balans en energie! Wordt zo een vitale leider die het verschil maakt met je team.
> Lees verder

 

AZT-HG43-90x90

Aansturen op zelfsturen in je team
We leven in een tijd van complexe veranderingen, dat heeft ook impact op je organisatie. De omgeving en de organisatie vragen om een andere vorm van leiderschap. Een stijl die recht doet aan de dilemma's van deze tijd. Ruimte nemen en geven. Sturen en loslaten. Hoe geef jij Leiding aan Zelfsturing?
>Lees verder

Icon_HG103_90

Communicatie met Impact!
Ben je op zoek naar meer impact? Wil je in dit communicatieve tijdperk jouw boodschap effectiever leren overbrengen? En ook nog op een manier die bij jou past?
Dan is de training Communicatie met Impact! iets voor jou. Je krijgt inzicht in hoe jouw communicatie werkt en hoe je met jouw kwaliteiten en stijl de interactie kunt versterken. Zo wordt je meer zichtbaar, krijg je mensen makkelijker mee en ben je in staat om jouw sterke communicatieve kwaliteiten bewust in te zetten in de organisatie en netwerken waar je actief bent. 
>Lees verder

thumb-90
Waarden in werk (WIW)
Je bent als manager of professional werkzaam in een complex krachtenveld. Soms kom je daarin situaties tegen, die ethisch gevoelig liggen. Hoe ga je daarmee om? Het spreekt vanzelf dat een ethisch verantwoorde manier van omgaan met dergelijke dilemma’s van groot belang is voor het succes van de organisatie op de langere termijn. Hoe neem je besluiten die, ondanks de vele dilemma’s die daarin meespelen, toch ethisch verantwoord zijn? Daarover gaat deze masterclass.
>Lees meer
 BTC-9090LI-Tafel-van-Thale Being The Change (BTC)
Je bent je bewust van de groeimogelijkheden in jezelf en je organisatie. Maar ziet ook de belemmeringen die jou en jouw omgeving in de weg staan. Je wilt leren de vele veranderingen effectief te hanteren.
>Lees meer

Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs tel. 0343-556369 of mail ons met je vraag: advies@debaak.nl.


  Omschrijving Profiel Duur Investering