Nieuwe opleidingen

Onze omgeving is constant in verandering. Om je zo goed mogelijk te helpen bij jouw leervraag ontwikkelen we regelmatig nieuwe trainingen die zoveel mogelijk aansluiten op onze huidige werkomgeving. 

Icon_HG103_90 

Communicatie met Impact!
Ben je op zoek naar meer impact? Wil je in dit communicatieve tijdperk jouw boodschap effectiever leren overbrengen? En ook nog op een manier die bij jou past?
Dan is de training Communicatie met Impact! iets voor jou. Je krijgt inzicht in hoe jouw communicatie werkt en hoe je met jouw kwaliteiten en stijl de interactie kunt versterken. Zo wordt je meer zichtbaar, krijg je mensen makkelijker mee en ben je in staat om jouw sterke communicatieve kwaliteiten bewust in te zetten in de organisatie en netwerken waar je actief bent. 
>Lees verder

thumb-90 Waarden in werk (WIW)
Je bent als manager of professional werkzaam in een complex krachtenveld. Soms kom je daarin situaties tegen, die ethisch gevoelig liggen. Hoe ga je daarmee om? Het spreekt vanzelf dat een ethisch verantwoorde manier van omgaan met dergelijke dilemma’s van groot belang is voor het succes van de organisatie op de langere termijn. Hoe neem je besluiten die, ondanks de vele dilemma’s die daarin meespelen, toch ethisch verantwoord zijn? Daarover gaat deze masterclass.
>Lees meer
BTC-9090LI-Tafel-van-Thale
 Being The Change (BTC)
Je bent je bewust van de groeimogelijkheden in jezelf en je organisatie. Maar ziet ook de belemmeringen die jou en jouw omgeving in de weg staan. Je wilt leren de vele veranderingen effectief te hanteren.
>Lees meer
High Performance Leadership High Performance Leadership (HPL)
In een tijd waarin organisaties met minder mensen, meer moeten doen, vragen we veel van elkaar. Maar, harder werken is niet altijd de juiste reactie. En harder leidinggeven ook niet. Hoe kun je dan wel het beste uit jezelf en anderen halen?
> Lees verder
Authentiek Profileren en Netwerken (APN)
“Je mag wel wat zichtbaarder worden!” Dat krijg je regelmatig te horen. Als ervaren professional weet je waar je het over hebt, je bent zeer deskundig, alleen je resultaten worden niet altijd (door de juiste personen) opgemerkt.
> Lees verder
Daring Innovation (DARE)
Ook jij voelt het, vernieuwing is nodig... In dit traject leer je de tools en mindset om succesvol te kunnen innoveren en brengt je direct een vernieuwing teweeg. Positieve actie met ondersteuning van de Baak.
> Lees verder 
Leiden met Visie en IMPACT! (LVI)
Jij bent enkele jaren leidinggevende en het aansturen van je medewerkers gaat je prima af. Je merkt wel dat operationele taken jou nog teveel bezig houden. Hoe kun je dit loslaten en meer op strategisch niveau werken?
> Lees verder
The Frontier Market Scouts Program (FMS)
Inspires and educates a new generation of business and development leaders through practicing social entrepreneurship and impact investing in the developing world. 
> Read more
Perfectionist en in je Kracht (PerK)
Je wilt het allemaal voor elkaar hebben. De touwtjes in handen houden. De regie voeren. Je heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent vaak geneigd om controle te willen houden.
> Lees verder
  Invloed in Complexiteit (IIC)
Vele belangen maakt samenwerken lastig. En toch moet het. Hoe kan je het krachtenveld van (inter-afhankelijke) stakeholders strategisch beïnvloeden?
> Lees verder
 

Sales Training voor de Niet-Verkoper (SVNV)
Het versterken van jouw commerciële besef in combinatie met de inzet van jouw eigen kwaliteiten staan centraal in dit programma.
> Lees verder


Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs tel. 0343-556369 of mail ons met je vraag: advies@debaak.nl.


  Omschrijving Profiel Duur Investering