Leiden met Visie en IMPACT! (LVI)

Jij bent minimaal drie tot vier jaar leidinggevende en het aansturen van je medewerkers gaat je prima af. Je wilt nu een stap verder. Je wilt meer impact in jouw organisatie. Je wilt meesturen in beleid, visie en strategie. Je wilt je team (nog) meer in haar kracht zetten. En je wilt met jouw team effectiever samenwerken met andere afdelingen.. Soms laat je je nu nog te veel verleiden tot het blussen van brandjes. Het is je wens meer vanuit jouw visie leiding te geven en invloed uit te oefenen op de koers van jouw team en organisatie. Vragen die hierbij kunnen spelen zijn: Hoe doe je dat sturen vanuit een visie? Hoe heb jij impact op je omgeving? En wat heb jij nodig om je hierin te ontwikkelen?

Essentie
Leiden met Visie en Impact (LVI) gaat in op deze vragen en is het programma waarin je leert om een zichtbare en effectieve leider te zijn die zichzelf, het team en de organisatie vooruitbrengt. Je leert proactief leiden, vanuit jouw visie en jouw persoonlijke kracht. Dit betekent dat je meer durft. Namelijk ruimte te geven aan de mensen die jou volgen en durven te staan voor jouw visie. Tegelijkertijd ben je sensitief voor de mening en het belang van de ander en weet je jouw weg te vinden in het krachtenveld dat jou omringt.

Resultaten

 • Je kent jouw unieke manier om mensen mee te krijgen;
 • Je kent jouw positie in het krachtenveld van je organisatie: je collega's, andere afdelingen en hoger management of directie;
 • Je hebt een strategische, bredere visie;
 • Je weet je team te inspireren met jouw visie zodat een gedragen ambitie ontstaat;
 • Je hebt je positie steviger ingenomen en bent daarin zichtbaarder voor anderen

  Kortom: je impact is vergroot!

Kosteloos adviesgesprek
Wil je weten of dit programma aansluit bij je leervragen, wil je daarover in gesprek met één van onze opleidingsadviseurs, bel dan 0343 55 6369 of stuur een e-mail naar advies@debaak.nl.

Een voorproefje
Op dinsdag 9 juni 2015 organiseert de Baak een proeverij waar je onder andere kunt 'proeven' van Leiden met Visie en Impact. Klik op de Baak Proeverij voor meer informatie en om je aan te melden.

&Co: coaching bij je opleiding
&Co zorgt ervoor dat jouw leerproces ook na de training doorgaat en verdiept - op je werkplek. Door &Co breng je jezelf en jouw organisatie verder!
Lees meer...

Wil je met drie of meer collega’s deze opleiding volgen?
Dan is een incompany variant van de training interessant voor jullie. Vanzelfsprekend kunnen we de training ook op maat maken en aanpassen aan de specifieke behoeften en wensen van jouw organisatie. Vraag onze opleidingsadviseurs naar de mogelijkheden via de chat op deze pagina, via telefoonnummer 0343-556369 of een mail naar advies@debaak.nl

 • Onderwerp

  Leiderschap, Visie, Strategie, Impact

 • Doelgroep
  Leidinggevenden, managers, project/programmaleiders
 • Duur
  2 modules van 6 dagdelen en 1 dagdeel intervisie op de Baak
 • Locatie
 • Min. deelnemers
  8
 • Max. deelnemers
  14
 • Prijs (excl. 21% BTW)
  € 3.950,00
 • Prijs BTW-vrij
  € 4.345,00
 • Toelichting

  De beide modules starten op dag 1 om 12:30 met een lunch en eindigen dag 3 met een lunchpakket. De intervisie (tussen de 2 modules) start met een lunch om 12:30 en eindigt rond 17:00. De cursusprijs is exclusief 21% BTW en arrangementskosten. Indicatie arrangementskosten inclusief logies € 851,- / exclusief logies € 381,- incl. BTW. Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De cursusgelden worden voor aanvang van de training gefactureerd en voldaan (arrangementskosten worden na afloop van iedere module gefactureerd door de Baak Seaside of Landgoed de Horst op basis van nacalculatie).

  Omschrijving Profiel Duur Investering