Ik en de Anderen ®

Kijk verder dan je neus lang is!

Ervaar je wel eens weerstand? Niet altijd in je kracht? Soms moeite om te inspireren? Sta je open voor jezelf? Gebruik je jouw talenten en mogelijkheden? Zijn je kwaliteiten zichtbaar? Ken jij je valkuilen? Zijn de belangen van jezelf en je organisatie in harmonie met elkaar? Leer jezelf en anderen op een creatieve manier beter kennen. En vergroot je effectiviteit, zichtbaarheid en impact.

Essentie
Ik en de Anderen® gaat over authenticiteit. Jóuw authenticiteit. Als persoon, als collega, als leidinggevende. Natuurlijk leiderschap begint bij gezond zelfinzicht. Dit vormt het fundament voor jouw ‘gezicht’ en impact in de organisatie. Door je creatieve en innovatieve vermogens te versterken maak je jezelf geloofwaardiger. En ben je effectiever in je omgang met anderen.

Resultaten

 • Je vergroot je persoonlijke effectiviteit.
 • Je hebt meer inzicht in je eigen patronen en dat maakt je besluitvaardiger.
 • Je onderkent, waardeert en benut sterke en zwakke punten in je eigen werkstijl.
 • Je omgang met anderen is effectiever.

Kosteloos adviesgesprek
Wil je weten of dit programma aansluit bij je leervragen of wil je daarover in gesprek met één van onze opleidingsadviseurs, bel dan 0343 55 6369 of stuur een e-mail naar advies@debaak.nl.

Kennis maken met Ik en de Anderen®
Op donderdag 9 april 2015 organiseert de Baak een voorlichtingsbijeenkomst waar je onder andere kunt 'proeven' van dit programma onder leiding van een van onze IA-trainers. Klik hier voor informatie en aanmelding.

Proeven van IA? Op donderdag 11 juni 2015 organiseert de Baak een proeverij waar je onder andere kunt 'proeven' van Ik en de Anderen. Klik hier voor informatie voor de proeverij

&Co: coaching bij je opleiding
&Co zorgt ervoor dat jouw leerproces ook na de training doorgaat en verdiept - op je werkplek. Door &Co breng je jezelf en jouw organisatie verder!
Lees meer...

Wil je met drie of meer collega’s deze opleiding volgen?
Dan is een incompany variant van de training interessant voor jullie. Vanzelfsprekend kunnen we de training ook op maat maken en aanpassen aan de specifieke behoeften en wensen van jouw organisatie. Vraag onze opleidingsadviseurs naar de mogelijkheden via de chat op deze pagina, via telefoonnummer 0343-556369 of een mail naar advies@debaak.nl.

 

 • Onderwerp

  Zelfkennis
  Communicatie
  Motiveren
  Inspireren
  Profileren
  Authenticiteit als krachtbron

 • Doelgroep
  Leidinggevenden
  Managers
  Professionals
  Stafmedewerkers
 • Duur
  Introductie van twee dagdelen, een module van drie volle dagen en een module van tweeënhalve dag.
 • Locatie
  Driebergen - Noordwijk
 • Min. deelnemers
  10
 • Max. deelnemers
  14
 • Prijs (excl. 21% BTW)
  € 4.695,00
 • Prijs BTW-vrij
  € 5.164,50
 • Toelichting
  De cursusprijs is exclusief 21% BTW en arrangementskosten. Indicatie arrangementskosten inclusief logies € 891,- / exclusief logies € 421,- incl. BTW. Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De cursusgelden worden voor aanvang van de training gefactureerd en voldaan (arrangementskosten worden na afloop van iedere module gefactureerd door de Baak Seaside of Landgoed de Horst op basis van nacalculatie).
  Omschrijving Profiel Duur Investering