Ik en de Anderen ®

Als professional kom je in je dagelijkse praktijk situaties tegen waar je weerstand ervaart of je niet altijd even in je kracht voelt. Jezelf kunnen zijn in contact met anderen is het mooiste wat je als mens kunt ervaren, maar wat zorgt er nu voor dat dit niet altijd lukt? In het programma Ik en de Anderen® leer je jezelf en anderen op een creatieve manier beter kennen om effectiviteit, zichtbaarheid en impact te vergroten.

Dé essenties van persoonlijke ontwikkeling
Bouwen aan respect en vertrouwen in contact met anderen in een hectische fase in je loopbaan. Het verschil maken door echt zichtbaar te zijn als senior professional. Geloofwaardig zijn door open te staan én grenzen te stellen in je rol als manager.
Ik en de anderen® is een inspirerende en verdiepende reis langs de essenties van persoonlijke ontwikkeling op de werkplek.

Resultaten

• Je hebt meer inzicht in je eigen patronen en dat maakt je besluitvaardiger.
• Je onderkent, waardeert en benut sterke en zwakke punten in je eigen werkstijl.
• Je vergroot hierdoor je persoonlijke effectiviteit.
• Je omgang met anderen is effectiever.

Kosteloos adviesgesprek
Wil je weten of dit programma aansluit bij je leervragen of wil je daarover in gesprek met één van onze opleidingsadviseurs, bel dan 0343 55 6369 of stuur een e-mail naar advies@debaak.nl.

Kennis maken met Ik en de Anderen®?

Op donderdagmiddag 10 september 2015 organiseert de Baak een proeverij waar je onder andere kunt 'proeven' van Ik en de Anderen.
Klik hier voor informatie en aanmelding.

Ook organiseren we regelmatig webinars en ‘live’ workshops ter introductie van het programma.
Webinar, een online ontmoeting met de trainer waarin je met mededeelnemers een aantal highlights uit het programma bespreekt. Je wordt meteen aan het denken gezet. Bekijk hier het vorige webinar van Ik en de Anderen®. Heb je interesse in deelname aan een Ik en de Anderen® webinar? Je kunt je hier aanmelden voor het volgende webinar op woensdag 30 september van 16.00 tot 17.00 uur.

Live voorlichtingsworkshop, in een kleine groep ga je met één van de trainers direct aan de slag met je leervraagstuk en al doende kom je er achter of het programma goed bij jou en je ontwikkeling past. De volgende workshop is op donderdag 15 oktober van 14.00 tot 15.30 uur, klik hier voor informatie en aanmelding.

De proeverij, de workshop én het webinar kun je kosteloos bijwonen.

 

Special TIP for your international colleagues
We are proud to announce for your international colleagues a special episode of the program Me and You in the English language. The Program is scheduled this autumn in Noordwijk, the Netherlands.

Me and You deals with personal questions like: Why do you do the things you do, What guides you and What does good personal leadership actually bring you? And how do you get guidance from yourself? For more information, placing an option or sign up.

 

 • Onderwerp

  Zelfkennis
  Communicatie
  Motiveren
  Inspireren
  Profileren
  Authenticiteit als krachtbron

 • Doelgroep
  Leidinggevenden
  Managers
  Professionals
  Stafmedewerkers
 • Duur
  Introductie van twee dagdelen, een module van drie volle dagen en een module van tweeënhalve dag.
 • Locatie
  Driebergen - Noordwijk
 • Min. deelnemers
  10
 • Max. deelnemers
  14
 • Prijs (excl. 21% BTW)
  € 4.695,00
 • Prijs BTW-vrij
  € 5.164,50
 • Toelichting
  De cursusprijs is exclusief 21% BTW en arrangementskosten. Indicatie arrangementskosten inclusief logies € 891,- / exclusief logies € 421,- incl. BTW. Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De cursusgelden worden voor aanvang van de training gefactureerd en voldaan (arrangementskosten worden na afloop van iedere module gefactureerd door de Baak Seaside of Landgoed de Horst op basis van nacalculatie).
  Omschrijving Profiel Duur Investering