Politiek Handelen

Het politieke spel verkennen en kiezen hoe jij het spel wilt spelen! Misschien wil je helemaal niet spelen maar kan je niet anders. Hoe vind je dan een manier die aansluit bij de eigen normen en waarden en prettig voelt? Met de training Politiek Handelen ontdek jij hoe je politiek effectief en tegelijkertijd verantwoord handelt.

Martin Hetebrij begeleidt samen met Nynke Sikkema het programma en Martin is dé expert op gebied van macht en invloed. Samen analyseren jullie je eigen werksituatie en krijg je zicht op de verschillende vormen van politiek in organisaties. Nynke laat je zien en vooral ervaren, welke rol jouw persoonlijke effectiviteit hierin speelt. Een bijzondere combinatie van theorie en meemaken, vergroot het inzicht in het politieke krachtenveld van jouw organisatie en leert je op een effectieve manier daarmee om te gaan.

Voor wie?
Het programma is bestemd voor jou als je meer wilt leren over jouw invloed in de organisatie. Je bevindt je in een complex krachtenveld en je merkt dat het soms lastig is om je doelen te bereiken. Om op een strategische manier de besluitvorming te beïnvloeden. Het politieke spel lijkt steeds meer de overhand te krijgen en je vraagt je af of je hierin mee wilt gaan en dan vooral op welke manier.

Resultaten

• Je hebt inzicht in het complexe politieke krachtenveld
• Je kunt politieke spelletjes ‘lezen’
• Je hebt inzicht in de rol die jij in het politieke spel wilt innemen
• Je oefent effectieve invloed uit op de besluitvorming
• Je weet hoe je jouw denken en intuïtie optimaal in kunt zetten in je groei naar een goede en verantwoorde speler

Wil je met drie of meer collega’s deze opleiding volgen?
Dan is een incompany variant van de training interessant voor jullie. Vanzelfsprekend kunnen we de training ook op maat maken en aanpassen aan de specifieke behoeften en wensen van jouw organisatie. Vraag onze opleidingsadviseurs naar de mogelijkheden via de chat op deze pagina, via telefoonnummer 0343-556369 of een mailtje naar advies@debaak.nl.

Contact
Wil je graag weten of dit programma aansluit bij je leervragen en wil je daarover in gesprek met een van onze opleidingsadviseurs? Bel dan 0343-556369 of stuur een e-mail naar advies@debaak.nl. Benieuwd naar onze trainers? Vraag ernaar in een gesprek en wij brengen je graag in contact met hen. 

&Co: coaching bij je opleiding
&Co zorgt ervoor dat jouw leerproces ook na de training doorgaat en verdiept, op je werkplek. Door &Co breng je jezelf en jouw organisatie verder!
Lees meer...

 • Onderwerp

  politiek handelen, politieke spel, macht, beïnvloeden, waarden, reflecteren, effectiviteit

 • Doelgroep
  Professionals, Leidinggevenden, Managers, Ondernemers, Projectleiders, Afdelingshoofden, Adviseurs, Stafmedewerkers
 • Duur
  Duur 2 aaneengesloten dagen met een avondprogramma
 • Locatie
 • Min. deelnemers
  8
 • Max. deelnemers
  12
 • Prijs (excl. 21% BTW)
  € 2.195,-
 • Prijs BTW-vrij
  € 2.414,50
 • Toelichting

  De cursusprijs is exclusief 21% BTW en arrangementskosten. Indicatie arrangementskosten inclusief logies bedraagt € 244,50 inclusief BTW. De arrangementskosten exclusief logies bedraagt € 127,-- inclusief BTW. Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De cursusgelden worden voor aanvang van de training gefactureerd en voldaan

  (arrangementskosten worden na afloop van iedere module gefactureerd door de Baak Seaside of Landgoed de Horst op basis van nacalculatie). 

   

   


   

   

   

   

   

   

   

   

   
  Omschrijving Profiel Duur Investering