Masterclass Kennismanagement

Steeds meer mensen zien in dat kennis een cruciale rol speelt in het concurrerend vermogen van organisaties. Technische, bedrijfskundige en maatschappelijke ontwikkelingen leiden tot veranderingen in de eisen die worden gesteld aan producten en diensten en de wijze waarop kennis en vaardigheden moeten worden georganiseerd.

De stap naar concrete actieplannen is voor velen niet eenvoudig. Hoe zet je een goede kennishuishouding op? Waar begin je? Welke methoden en technieken zijn daarbij nuttig? Welke valkuilen zijn er? Iedere organisatie stelt z’n eigen eisen aan de kennishuishouding maar hoe bepaal jij wat voor jouw organisatie van belang is?

Deze opleiding stelt je in staat kennismanagement initiatieven binnen de organisatie te implementeren en daarbij zelf een initiërende en leidinggevende rol te vervullen.

In deze achtdaagse Masterclass bieden wij jou een raamwerk voor het slim organiseren van kennis, leidraad daarbij is het werken aan een eigen business case.

Sinds 1997 zijn er al meer dan 45 edities van de Masterclass Kennismanagement geweest.

Deze Masterclass is tot stand gekomen door een samenwerking tussen DNV GL en de Baak.

Wil je met drie of meer collega’s deze opleiding volgen?
Dan is een incompany variant van de training interessant voor jullie. Vanzelfsprekend kunnen we de training ook op maat maken en aanpassen aan de specifieke behoeften en wensen van jouw organisatie. Vraag onze opleidingsadviseurs naar de mogelijkheden via de chat op deze pagina, via telefoonnummer 0343-556369 of een mailtje naar advies@debaak.nl.

Resultaten

De Masterclass Kennismanagement is een samenwerking met de adviesgroep kennismanagement van DNV GL (voorheen Cibit), die organisaties ondersteunt bij het innoveren van bedrijfsprocessen.

De Masterclass beoogt om jou vanuit een multidisciplinair perspectief inzicht te geven in wat kennismanagement voor jouw organisatie kan betekenen en hoe KM-initiatieven vormgegeven en geïmplementeerd kunnen worden.
 • Onderwerp

  Kennismanagement
  Management

 • Doelgroep
  Professionals
 • Duur
  8 dagen
 • Locatie
 • Min. deelnemers
 • Max. deelnemers
 • Prijs (excl. 21% BTW)
  € 5.450,00
 • Prijs BTW-vrij
  € 5.995,00
 • Toelichting

  De cursusprijs is exclusief 21% BTW, arrangementskosten en inclusief de kosten voor literatuur.

  Indicatie arrangementskosten inclusief logies € 806,25 / exclusief logies € 453,75 incl. BTW. Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De cursusgelden worden voor aanvang van de training gefactureerd en voldaan (arrangementskosten worden na afloop van iedere module gefactureerd door de Baak Seaside of Landgoed de Horst op basis van nacalculatie). 

  Aanbevolen literatuur: Common Knowledge van Nancy M. Dixon. Dit boek wordt uitgereikt tijdens de eerste module. 

  Omschrijving Profiel Duur Investering