Management van Mensen (MvM)

Je hebt het roer in handen. Je targets in het vizier. Toch kom je jezelf regelmatig tegen. Het aansturen van mensen blijkt een vak apart. En kost meer tijd, energie en inspanning dan je had verwacht. Kortom, je hebt behoefte aan meer inzicht en bagage als leider. In de training Management van Mensen vergroot je op een praktische manier je vaardigheden in leidinggeven.

Essentie
Management van Mensen voert je langs de achtergronden van leidinggeven, beïnvloeden en motiveren. Veel internationale modellen (Situationeel Leidinggeven, Belbin, Roos van Leary) geven je inzicht, maar veel belangrijker nog is het toepassen en oefenen. Omdat effectief leidinggeven alles van doen heeft met de interactie tussen jou en je medewerkers is feedback op je eigen handelen een essentieel onderdeel van de training. Management van Mensen geeft je inzicht in jezelf en in jouw stijl van leidinggeven en zorgt dat je door veel te oefenen succesvoller wordt als leider.

Resultaten

 • Je verdiept je zelfinzicht en vergroot je vaardigheden in het leidinggeven.
 • Je bent beter in staat je mensen te motiveren en merkt dat zij daardoor ook zelf de lat hoger willen leggen.
 • Je laat conflicten niet onderhuids sluimeren, maar lost deze proactief en soepel op.
 • Je bereikt je doelen sneller en hoeft daar minder hard voor te werken.

Kosteloos adviesgesprek
Wil je weten of dit programma aansluit bij je leervragen of wil je daarover in gesprek met één van onze opleidingsadviseurs, bel dan 0343 55 6369 of stuur een e-mail naar advies@debaak.nl.

Een voorproefje
Op dinsdag 8 september 2015 organiseert de Baak een proeverij waar je onder andere kunt proeven van Management van Mensen. Klik op de Baak Proeverij om je aan te melden.

&Co: coaching bij je opleiding
&Co zorgt ervoor dat jouw leerproces ook na de training doorgaat en verdiept - op je werkplek. Door &Co breng je jezelf en jouw organisatie verder!
Lees meer...

Wil je met drie of meer collega’s deze opleiding volgen?
Dan is een incompany variant van de training interessant voor jullie. Vanzelfsprekend kunnen we de training ook op maat maken en aanpassen aan de specifieke behoeften en wensen van jouw organisatie. Vraag onze opleidingsadviseurs naar de mogelijkheden via de chat op deze pagina, via telefoonnummer 0343-556369 of via mail advies@debaak.nl

 • Onderwerp

  Delegeren, motiveren, communicatie, leiding geven, management

 • Doelgroep
  Leidinggevenden, middenmanagers, afdelingshoofden
 • Duur
  Het programma start met een telefonisch intakegesprek. Daarop volgend vinden er 3 modules plaats. Module 1: 3 dagen (7 dagdelen), module 2: 3 dagen (7 dagdelen) en module 3: 2 dagen (4 dagdelen)
 • Locatie
 • Min. deelnemers
  8
 • Max. deelnemers
  16
 • Prijs (excl. 21% BTW)
  € 4.060,00
 • Prijs BTW-vrij
  € 4.466,00
 • Toelichting
  De cursusprijs is exclusief 21% BTW en arrangementskosten. Indicatie arrangementskosten inclusief logies € 1087,75  / exclusief logies € 500,25 incl. BTW. Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De cursusgelden worden voor aanvang van de training gefactureerd en voldaan (arrangementskosten worden na afloop van iedere module gefactureerd door de Baak Seaside of Landgoed de Horst op basis van nacalculatie).

   

   

   

   

   

   

  Omschrijving Profiel Duur Investering