Leidinggeven aan (eigenwijze) Professionals (LAP)

Ruimte geven en sturen op output

Je geeft leiding aan talentvolle en (eigen)wijze medewerkers met veel kennis van zaken. Jij bent verantwoordelijk voor het resultaat, maar merkt dat als jij je met proces of inhoud bemoeit, dat niet altijd positief werkt. In de training Leidinggeven aan (eigen)wijze professionals ontwikkel je jouw effectiviteit als leider. Je gaat samenwerken aan heldere doelen, op een dusdanige wijze dat jij én je medewerkers meer ruimte en inspiratie ervaren in hun werk.

Essentie
In de training Leidinggeven aan (eigen)wijze professionals neem je jouw kwaliteiten als leidinggevende onder de loep en ontdek je hoe je effectief en succesvol professionals aanstuurt. Door theorie direct te verbinden aan actieve oefensituaties in (en buiten) de training, krijg je meer zicht en grip op je rol als leider. Je verdiept je inzichten in processen als outputsturing, coachen, confronteren en groepsdynamiek. Met als resultaat meer effectiviteit in je leiderschap en betere teamresultaten.
Deelnemers zeggen: "Doordat ik zelf vooraf nadenk over het doel wat ik bereikt wil zien, kan ik de professional meer ruimte geven om de weg daar naartoe zelf in te vullen. Dit geeft rust." "Ik ben me bewust van wanneer ik er wel en wanneer ik er niet sta als leider" "Ik ga meer uit van de kracht van het team " We boeken nu de afgesproken resultaten en ik ervaar minder stress."

Resultaten

 • Je verstevigt inzicht en grip op je rol in een professionele (kennis)organisatie.
 • Je verdiept je vaardigheid in aansturen en loslaten, motiveren, confronteren en coachen op resultaat.
 • Je wordt effectiever in je leiderschap: helder, persoonlijk, met rust.

Kosteloos adviesgesprek
Wil je weten of dit programma aansluit bij je leervragen of wil je daarover in gesprek met één van onze opleidingsadviseurs, bel dan 0343-556369 of stuur een e-mail naar advies@debaak.nl.

Een voorproefje
Op dinsdag 9 juni 2015 organiseert de Baak een proeverij waar je onder andere kunt 'proeven' van Leidinggeven aan eigenwijze Professionals. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

&Co: coaching bij je opleiding& Co zorgt ervoor dat jouw leerproces ook na de training doorgaat en verdiept - op je werkplek. Door &Co breng je jezelf en jouw organisatie verder! Lees meer.

 • Onderwerp

  Leiding geven, professionals, motiveren, outputsturing, strategie en visie

 • Doelgroep
  Leidinggevenden, managers, project/programmaleiders
 • Duur
  2 modules van 3 dagen
 • Locatie
 • Min. deelnemers
  8
 • Max. deelnemers
  14
 • Prijs (excl. 21% BTW)
  € 3.910,00
 • Prijs BTW-vrij
  € 4.301,00
 • Toelichting
  De cursusprijs is exclusief 21% BTW en arrangementskosten. Indicatie arrangementskosten inclusief logies € 845,- / exclusief logies € 384,- incl. BTW. Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De cursusgelden worden voor aanvang van de training gefactureerd en voldaan (arrangementskosten worden na afloop van iedere module gefactureerd door de Baak Seaside of Landgoed de Horst op basis van nacalculatie).
  Omschrijving Profiel Duur Investering