The Baak LEAP

Unconventional leadership since 1956

Heb je een hogere management positie en is het tijd om de volgende sprong te maken in je leiderschap en/of loopbaan? Naar een niveau waar meer strategisch leiderschap nodig is? Met The Baak Leadership Entrepreneurship Advancement Program (afgekort The Baak Leap) zet je een fundamentele stap voorwaarts. Je vergroot je persoonlijke en strategische intelligentie en ontwikkelt ondernemerschap. Daarnaast toets je je innoverend vermogen aan de nieuwe economieën, in China en India. The Baak Leap is een leiderschapsprogramma voor hoger management met (inter)nationale docenten uit het netwerk van de Baak.

Jeanine Blaauw (Rabobank) zei ” ...Een grensverleggend en toekomstbepalend programma. De inspirerende ontmoetingen met gastsprekers, de verdiepingsslag die je maakt met medecursisten in combinatie met je global experience in het buitenland brengen je als professional onherroepelijk naar een hoger niveau. Ik had het nooit willen missen en gun het iedereen die streeft naar meesterschap en excellence in performance...”

Essentie
The Baak Leap verbindt leiderschap met ondernemerschap en biedt je een gefundeerde basis om sprongen te maken in je persoonlijk, ondernemend en strategisch leiderschap. We combineren business, entrepreneurship en de human side of enterprise. Hierbij staan impactvolle, actuele thema’s centraal. Honderden hogere managers hebben met deze opleiding hun strategische en persoonlijke intelligentie vergroot om zo een nog betere bijdrage te leveren aan de organisatie waar ze werkzaam zijn.

 

Resultaten

Vergroten van je persoonlijke (leiderschaps) intelligentie: 

 • Zicht op je authentieke zelf, je kwaliteiten en automatische gedragspatronen. 
 • Hierdoor beter in staat om noodzakelijke keuzes en beslissingen te nemen
 • Jezelf als instrument beter in zetten om je omgeving te motiveren en te bewegen. 
 • Een inspirerende bijdrage leveren aan de visie en strategie van jouw organisatie. 

Vergroten van je strategische intelligentie:

 • Omgaan met de huidige complexiteit en onzekerheid en anderen daarin te begeleiden. 
 • Meer geïntegreerde beslissingen nemen, met durf. 
 • Gevoel voor het grotere geheel, de veranderde wereldeconomie en een global mindset. 

Vergroten van je ondernemerschap:

 • Inzetten van ondernemerschap om je visie en strategie ook daadwerkelijk te realiseren. 
 • Proactief, vernieuwen en innoveren vanuit innerlijke en inhoudelijke wijsheid. 
 • Scheppen van een ondernemender klimaat. 
 • Verrijking met een duurzaam netwerk van mededeelnemers en experts.

Voor het module-overzicht klik The Baak Leap-brochure.

Proeverij de Baak

Op zoek naar een nieuw begin?

De complexiteit van de wereld om ons heen is inmiddels zodanig, dat bijna niemand die nog begrijpt. Hoe kun je de situatie dan nog beheersen? De door onszelf gecreëerde complexiteit wordt steeds onbeheersbaarder. En zo lijkt de ontwikkeling van onze wereld te verlopen als in het verhaal van Frankenstein, waarin een monster tot leven werd gebracht dat uiteindelijk zijn eigen schepper van het leven beroofde. Mocht je als lezer deze penibele situatie herkennen, dan vormt zich de volgende vraag: Wat is er nodig? Hoe komen we uit de neerwaartse spiraal? Hoe kunnen we een nieuw begin maken, en ons vrijmaken uit het zich herhalende patroon van verstrikking in de gegeven situatie? Leiderschap en visie zijn nodig om dit patroon te doorbreken. In het programma The Baak Leap is dit één van de belangrijkste thema's die wij tegenkomen.

Op dinsdag 8 september 2015 organiseert de Baak een kosteloze proeverij waar je kunt 'proeven' van the Baak LEAP.  Deze workshop licht een tipje van de sluier op over dit programma wat al 56 jaar bestaat. Ben jij een manager, directeur, dga, of CEO met minimaal 8 jaar ervaring en herken je deze complexiteit? Geef je dan nu op voor deze workshop, we gaan dan 1 op 1 in op jouw situatie.
Klik op deze link voor meer informatie en aanmelden

Meer informatie over The Baak Leadership Entrepreneurship Program?
Wil je weten of deze cursus hoger management aansluit bij je leervragen of wil je daarover in gesprek met één van onze opleidingsadviseurs. Bel dan 0343 55 6369 of stuur een e-mail naar advies@de baak.nl.
Je kunt ook contact opnemen met Berend van Aken: 06-20598573 e-mail : b.vanaken@debaak.nl of Henk Eggink, verantwoordelijk voor The Baak Leap, telefoon 06-41901528, e-mail h.eggink@debaak.nl .
 • Onderwerp

  ondernemen, leiding geven, strategie en visie creëren, veranderingen leiden, persoonlijk ontwikkelen, verbinden, toegevoegde zin en/of waarde creëren, onderzoeken

 • Doelgroep
  Mensen die het verschil willen en kunnen maken: directieleden, ondernemers, leidinggevenden, (senior) beslissers. Met minimaal 5 tot 8 jaar leidinggevende ervaring of van vergelijkbare aard.
 • Duur
  7 modules (5 x 3,5 dag, 1x 5 dagen en 1 x 8 dagen en een 4-tal losse dagbijeenkomsten) gedurende 1 jaar
 • Locatie
  Driebergen - Noordwijk - China of India
 • Min. deelnemers
  10
 • Max. deelnemers
  18
 • Prijs (excl. 21% BTW)
  € 19.295,00
 • Prijs BTW-vrij
  € 21.224,50
 • Toelichting
  De cursusprijs  is exclusief 21% BTW en arrangementskosten. Indicatie arrangementskosten/buitenlandmodules € 6500,--. Alle prijzen zijn per persoon.(arrangementskosten worden na afloop van iedere module gefactureerd door de Baak Seaside of Landgoed de Horst op basis van nacalculatie).
   
  Omschrijving Profiel Duur Investering