Invloed in Complexiteit (IIC)

Het krachtenveld waarin je opereert is dynamisch en complex. Belangen zijn divers en besluitvorming wordt beïnvloed door vele stakeholders. Hoe creëer je de gezamenlijkheid en noodzakelijke beweging ondanks alle verschillen?

Je directe omgeving kan je wel beïnvloeden. Echter, het beïnvloeden van het gehele krachtenveld (soms zelfs over de grenzen van je organisatie of land heen) vraagt andere vaardigheden. Onze facilitators creëren een ruime gelegenheid om in het leertraject, waarin de kaders en ingrediënten aanwezig zijn, te leren van andere senior professionals die net als jij dagelijks te maken hebben met complexe krachtenvelden. In een leertraject dat zich zowel online op de Baak afspeelt als op je werk, leer je het belang van invloed en pas je dit direct toe in jouw werkomgeving.

Voor wie?
Het programma is bestemd voor jou als je senior professional of leidinggevende bent en minimaal tien jaar ervaring hebt. Je bevindt je in een complexe omgeving en worstelt met vragen over de invloed die jij hierop kan uitoefenen.

Resultaten

• Je weet je eigen ervaring, visie en talent meer tot hun recht te laten komen
• Je overziet en doorziet het krachtenveld waarin je opereert en weet je hierin te positioneren
• Je kunt weerstand en spanning ombuigen tot samenwerking
• Je weet bij betrokken partijen de noodzakelijke beweging te creëren

Proeverij

Al ingeschreven of gewoon nieuwsgierig waar de opleiding Invloed in Complexiteit exact over gaat? Op donderdag 10 september hebben we weer een Baak Proeverij .  Hier kan je 'proeven' van de opleiding Invloed in Complexiteit.
Klik hier om je aan te melden. 


Contact
Wil je graag weten of dit programma aansluit bij je leervragen en wil je daarover in gesprek met één van onze opleidingsadviseurs? Bel dan 0343 55 6369 of stuur een e-mail naar advies@debaak.nl.
Benieuwd naar onze trainers? Vraag ernaar in een gesprek en wij brengen je graag in contact met hen.

&Co: coaching bij je opleiding
&Co zorgt ervoor dat jouw leerproces ook na de training doorgaat en verdiept, op je werkplek. Door &Co breng je jezelf en jouw organisatie verder!
Lees meer...

 • Onderwerp

  Invloed, beïnvloeden, complexiteit, profilering, overtuigen, politiek handelen, samenwerken, stakeholder management, persoonlijke effectiviteit

 • Doelgroep
  Senior professionals en leidinggevenden met een ruime werkervaring (minimaal 10 jaar). Bijvoorbeeld programma managers, senior projectmanagers, supply chain managers, senior adviseurs.
 • Duur
  Doorlooptijd van half jaar. Kickoff op de baak, 3 modules op de Baak, 3 speciale opdrachten op je werkplek en het jaarlijkse Baak Invloed Event
 • Locatie
  Driebergen - Noordwijk - vanaf je eigen werkplek
 • Min. deelnemers
  9
 • Max. deelnemers
  14
 • Prijs (excl. 21% BTW)
  € 4.295,00
 • Prijs BTW-vrij
  € 4.724,50
 • Toelichting

  De cursusprijs is exclusief 21% BTW en arrangementskosten. Indicatie arrangementskosten inclusief logies € 735,00 / exclusief logies € 385,00 incl. BTW. Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De cursusgelden worden voor aanvang van de training gefactureerd en voldaan

  (arrangementskosten worden na afloop van iedere module gefactureerd door de Baak Seaside of Landgoed de Horst op basis van nacalculatie). 
  Omschrijving Profiel Duur Investering