Bezielend Leiderschap (BZL)

Een verdiepend leiderschapsprogramma, de vaardigheden voorbij

Je hebt een leidende rol in jouw organisatie en je wilt het verschil maken. Je hebt een dosis werk- en levenservaring en de nodige training gevolgd op het gebied van persoonlijke- en professionele (leiderschaps) ontwikkeling. Je bent toe aan een intens, diepgaand, maar ook praktisch leiderschapsprogramma, de modellen en theorieën voorbij. Hoe word je een krachtig en inspirerend leider die anderen meeneemt in jouw missie Hoe geef je leiding vanuit innerlijke rust en gemak? Dit uitzonderlijke leiderschapsprogramma is een ‘experience’ en vergt moed tot diepe zelfreflectie. Een van onze deelnemers schreef: “Na deze training ben je niet meer dezelfde (maar eigenlijk juist meer jezelf) als ervoor”.

Essentie
Bezielend Leiderschap is een diepgaand leiderschapsprogramma voor seniors en ervaren leidinggevenden die verantwoordelijkheid nemen voor daadwerkelijke veranderingen in hun organisatie of de maatschappij. Leiders die willen werken vanuit een diepere missie en inspiratiebron. Voorbij managementboeken of –methodieken. Hoe (her)neem je de regie over jezelf en ook over het krachtenveld waarmee je te maken hebt? In dit programma wordt in een kort tijdsbestek de kern geraakt en leer je belemmeringen om te buigen naar mogelijkheden. Je komt tot volledige ontplooiing en in je kracht.

Resultaten

• Je bent regisseur over je innerlijke krachtenveld.
• Weten waar je als “bezield leider” voor staat en dit weten te vertalen in keuzes/doelen/ resultaten.
• Inzicht in wat je zélf kunt doen om zaken te veranderen én waarin je anderen aan kunt spreken op verantwoordelijkheid en talent.
• Als leider inspireren door zichtbaar te zijn in 'wie je bent'.
• Kracht om meer van jezelf te laten zien, meer in jezelf te geloven en meer van jezelf te geven.
• Lef maar ook praktische handvatten om het anders te doen.
• Balans tussen ambitie en innerlijke rust

Wil je weten of dit programma aansluit bij je leervragen of wil je daarover in gesprek met één van onze opleidingsadviseurs. Bel dan 0343 55 6369 of stuur een e-mail naar advies@de baak.nl.
Wat kan ik verwachten van deze opleiding? Welke deelnemers zitten er in mijn groep? Voor deze specifieke en inhoudelijke vragen, kun je contact opnemen met de programmamaker van de Bezielend Leiderschap, Berend van Aken. Hij staat je graag te woord via 06 205 98 573 of stuur een e-mail naar:
b.vanaken@debaak.nl .

Op dinsdag 8 september 2015 organiseert de Baak een proeverij waar je onder andere kunt 'proeven' van dit programma onder leiding van een van onze BZL-trainers. Klik hier voor informatie voor de proeverij.

Dit programma kunnen we uiteraard ook op maat maken voor uw organisatie. Bel daarvoor onze incompanydesk op 071 - 36 90 400/401 of klik voor meer informatie op www.debaak.nl/maatwerk

&Co: coaching bij je opleiding
&Co zorgt ervoor dat jouw leerproces ook na de training doorgaat en verdiept op je werkplek. Door &Co breng je jezelf en jouw organisatie verder!
Lees meer...

 • Onderwerp
  Leiding geven, motiveren, inspireren, veranderingsmanagement, strategie, visie, zelfinzicht en bewustwording, persoonlijke effectiviteit en beïnvloeden. 
 • Doelgroep
  Directieleden, leidinggevenden, senior projectleiders of andere senior professionals die de regie willen (her)nemen.
 • Duur
  2 modules van 3 dagen (2 x 8 dagdelen) + 1 module van 1 dag
 • Locatie
  Driebergen - Noordwijk
 • Min. deelnemers
  6
 • Max. deelnemers
  12
 • Prijs (excl. 21% BTW)
  € 4.399,00
 • Prijs BTW-vrij
  € 4.839,00
 • Toelichting

  De cursusprijs is exclusief 21% BTW en arrangementskosten. Indicatie arrangementskosten inclusief logies € 897,- / exclusief logies € 426,- incl. BTW. Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De cursusgelden worden voor aanvang van de training gefactureerd en voldaan (arrangementskosten worden na afloop van iedere module gefactureerd door de Baak Seaside of Landgoed de Horst op basis van nacalculatie).

  Omschrijving Profiel Duur Investering