Baak Leiderschap Programma (BLP)

Baak Leiderschap Programma

 

- Versterk je identiteit als ervaren leider -

Goed leiderschap begint bij zelfkennis. Weten wie je bent en wat je beweegt is een essentiële voorwaarde voor succes als ervaren leider. Door authentiek te zijn, open te staan voor nieuwe inzichten ten aanzien van je rol als leider en te leren hoe jij op een andere manier kunt bijsturen en beïnvloeden, vergroot je je impact in je organisatie.

Het ‘Baak Leiderschap Programma’ (BLP) is een intensief, confronterend en ervaringsgericht leiderschapsprogramma met veel diepgang. Door te sparren met topdocenten en ervaren collega’s uit het Nederlandse bedrijfsleven doe je nieuwe inzichten, ervaringen en kennis op. In 5 modules ontwikkel je bovendien een helder beeld van je rol en jouw leiderschap. De training blijft dicht bij de praktijk, toegepast op situaties uit je werkomgeving. Ook heb je een coachingsgesprek met de programmamaker die de BLP-groep begeleidt.

Het programma is bestemd voor jou als je seniormanager bent, leidinggeeft aan leidinggevenden en minimaal vijf jaar leidinggevende ervaring hebt. Je functie speelt zich volop in het politieke krachtenveld van de organisatie af. Je hebt ervaring met zelfreflectie en je leeftijd is minimaal 35 jaar.

Dit programma wordt aangeboden in de Nederlandse taal.

Wil je weten of dit programma aansluit bij je leervragen of wil je daarover in gesprek met één van onze opleidingsadviseurs. Bel dan 0343 55 6369 of stuur een e-mail naar advies@debaak.nl. Of heb je andere vragen zoals: Wat kan ik verwachten van deze opleiding? Welke deelnemers zitten er in mijn groep? Neem dan contact op met de programmamaker van de Baak Leiderschap Programma, Berend van Aken. Hij staat je graag te woord via 06 205 98 573 of stuur een e-mail naar: b.vanaken@debaak.nl.

Wil je de stijl en inhoud al voorproeven van BLP? Op dinsdag 8 september 2015 organiseert de Baak een Proeverij waar je onder andere kunt proeven van het Baak Leiderschap Programma.

Resultaten

 

• Je verruimt je inzicht in je identiteit en je rol als leider.
• Je versterkt je persoonlijke relaties en de effectiviteit van je netwerk.
• Je rol en invloed binnen de organisatie zijn duidelijker, krachtiger en effectiever.
• Handelen in complexe, spannende situaties / krachtenvelden gaat je beter af.
• Je spiegelt je talent aan topdocenten en ervaren collega’s uit het Nederlandse bedrijfsleven.

&Co: coaching bij je opleiding
&Co zorgt ervoor dat jouw leerproces ook na de training doorgaat en verdiept op je werkplek. Door &Co breng je jezelf en jouw organisatie verder!
Lees meer...

 • Onderwerp

  Zelfinzicht, beïnvloeden, leidinggeven en sturen, strategie, visie, sturen van veranderingsprocessen, politiek handelen.


 • Doelgroep
  Directieleden, Leidinggevenden van leidinggevenden, Senior leidinggevenden
 • Duur
  Telefonisch intakegesprek en 5 modules
 • Locatie
  Driebergen - Noordwijk
 • Min. deelnemers
  8
 • Max. deelnemers
  12
 • Prijs (excl. 21% BTW)
  € 8.340,00
 • Prijs BTW-vrij
  € 9.174,00
 • Toelichting
  De cursusprijs is exclusief 21% BTW en arrangementskosten. Indicatie arrangementskosten inclusief logies € 1900,- / exclusief logies € 815,- incl. BTW. Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De cursusgelden worden voor aanvang van de training gefactureerd en voldaan (arrangementskosten worden na afloop van iedere module gefactureerd door de Baak Seaside of Landgoed de Horst op basis van nacalculatie).
  Omschrijving Profiel Duur Investering