Vaardigheden & ander gedrag

Coaching intensive

Vernieuwen, ontwikkelen, verdiepen door persoonlijke coaching vanuit drie invalshoeken

Werkwijze
Onderstaande eendaagse training betreft een kant en klare maatwerk training van de Baak. Voor meer informatie over 'kant en klare maatwerk trainingen': klik hier.

Inhoud
Vernieuwen, ontwikkelen, verdiepen door persoonlijke coaching vanuit drie invalshoeken

Resultaten

  • Kerntransformatie in 1 dag.
  • Wezenlijke inzichten en ervaringen genereren die leiden tot ontwikkeling en/of transformatie in de kern van de gecoachte en het vraagstuk.

Doelgroep
Professionals die een kernvraag hebben, en niet schuwen om out of the box te denken. Op jouw persoonlijke en/of organisatievraag geven je huidige manieren van handelen/kijken geen passend antwoord(meer). Je bent bereid het onderzoek aan te gaan met nieuwe ogen vanuit verschillende invalshoeken.Om vanuit deze rijke oogst vervolgens met eigen-wijsheid de passende richting te bepalen.

Over de trainer

Patricia Aerts  Patricia Aerts was een aantal jaren verbonden aan de Baak, als Manager van Baakcoaching en als senior programma maker. Zij is vanaf ’92 werkzaam in persoonlijke-, leiderschap- en organisatie ontwikkeling. Nu als associate verbonden aan de Baak en werkzaam als senior coach en consultant voor mens en organisatie ontwikkeling.
De Intensive coaches van de Baak hebben ervaring op het kruispunt van persoonlijke en organisatie ontwikkeling. Zij zijn gespecialiseerd in ‘kort en krachtig’ tot de kern komen, nieuwe manieren van kijken introduceren vanuit hun specialisatie, en beweging of juist stilstand te creëren. Elk van de coaches brengt je met een specifieke inhoudelijke expertise en een eigenzinnige werkwijze in een nieuwe wereld, om vanuit een nieuw perspectief naar jouw vraag/ontwikkeling te kijken. 

Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs tel. 0343 55 63 69 of mail ons met je vraag: advies@debaak.nl.

 

  Omschrijving Profiel Duur Investering