Driebergen

Bij de Baak staat alles in het teken van leren, dus ook de leerlocatie. Een juiste omgeving is van groot belang om het proces van persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Landgoed de Horst is eigendom van de Baak en een uitstekend voorbeeld van een locatie waar kennisopname maximaal is.

Landgoed de Horst is onderdeel van de Stichtse Lustwarande, een aaneenschakeling van landgoederen tussen Rhenen en Zeist. Het 23 hectare grote landgoed in Driebergen is omringd met een groene oase van bos en park. Een rustige plek waar leren, ontwikkelen en comfort voorop staan. Wie zich op het landgoed bevindt zal tevens omringd zijn met verschillende soorten kunst. Deze kunst draagt bewust of onbewust bij aan het leerproces.

Het landgoed beschikt over 30 leerruimten verspreid over 7 unieke gebouwen, waar vanzelfsprekend alle benodigdheden voor een succesvolle training aanwezig zijn. Bovendien bevind het overgrote deel van de leerruimten zich op de begane grond met directe toegang tot een terras in de buitenlucht.

Wanneer gewenst, is buiten trainen dan ook een van de mogelijkheden. Zo kan je gaan trainen in ons bos, of een presentatie houden op het dak van ons theater. Buiten leren geeft een extra prikkeling en inspirerende dimensie aan de training.

Om naast het leren comfort te bieden beschikt het landgoed ook over een restaurant en slaapfaciliteiten. De keuken serveert gerechten die de opname van kennis stimuleren. Het zijn lichte, duurzame maaltijden, gericht op vitaliteit. De slaapfaciliteiten zijn voorzien van alle benodigdheden om tot rust te komen en op te laden voor een nieuwe dag.

Landgoed de Horst is de perfecte omgeving voor het ontwikkelen van jezelf. Een locatie die inspireert, ontspant, uitdaagt en prikkelt.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem voor meer informatie contact op met Baak Boeking, of kijk op www.landgoeddehorst.nl.          Omschrijving Profiel Duur Investering