Noordwijk

Gelegen aan een rustige boulevard in Noordwijk, direct aan het strand, vind je de Baak Seaside. De Baak Seaside is een leerlocatie waar jouw persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling raakt. Je kunt jezelf in deze comfortabele omgeving volledig focussen op een training en opgaan in het proces van leren.

Ruimtes
De Baak Seaside beschikt over 24 lichte, serene leerruimten waar plaats is voor trainingen, workshops, congressen en vergaderingen van 2 tot 200 personen. Deze ruime leerruimten zijn van alle gemakken voorzien zijn en bieden alles wat er van een moderne leerruimte of vergaderruimte verwacht mag worden. Het is bij de Baak Seaside heel goed mogelijk om buiten te trainen. Baak Seaside beschikt over een prachtig terras aan de boulevard en een zonnige patio. En met het strand voor de deur kan een training heel gemakkelijk (gedeeltelijk) naar het strand verplaatst worden. Lekker uitwaaien op het strand, een teambuilding- of sportactiviteit op het strand of een wandeling langs de branding werkt zowel inspirerend als ontspannend en draagt zeker bij aan het succes van de bijeenkomst.  

Vitale voeding
Goede voeding is een belangrijke bron van energie en essentieel als je tijdens je bijeenkomst productief wilt blijven en het maximale uit jezelf wilt halen. Bij de Baak Seaside staat vitale voeding daarom hoog in het vaandel. Zo zijn alle producten en gerechten die we serveren zo samengesteld dat ze uitstekend aansluiten op de energiebehoefte van mensen die een flinke mentale of fysieke prestatie willen leveren.  

De keuken van de Baak Seaside is internationaal georiënteerd en bereidt gerechten met kwalitatief hoogwaardige, verse en seizoensgebonden ingrediënten. Bijna alle producten zijn bovendien biologisch en voorzien van het Fairtrade keurmerk.

Overnachten
De Baak Seaside beschikt over 100 hotelkamers. Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet, televisie, telefoon en gratis internet. De inrichting van hotelkamers is bewust eenvoudig gehouden, maar met speciale aandacht voor de kwaliteit van slapen met comfortabele bedden. Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet, televisie, telefoon en gratis internet.

Verhuur van de locatie
De Baak Seaside is de thuishaven voor trainingen van de Baak, maar daarnaast is zijn alle verschillende leerruimtes ook te huren door andere partijen voor een vergadering, congres of (meerdaagse) training. Voor meer informatie over de verhuur of een vrijblijvende rondleiding, neem contact op met Baak Boeking.

 


  Omschrijving Profiel Duur Investering