Noordwijk

Gelegen aan een rustige boulevard in Noordwijk, direct aan het strand, vind je de Baak Seaside. De Baak Seaside is een leerlocatie waar jouw persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling raakt. Je kunt jezelf in deze comfortabele omgeving volledig focussen op een training en opgaan in het proces van leren.

De Baak Seaside beschikt over 24 lichte, serene leerruimten. Deze ruime leerruimten zijn van alle gemakken voorzien zijn en bieden alles wat er van een leerruimte verwacht mag worden. Niets of niemand zal het proces van een training verstoren.

Het is bij de Baak Seaside heel goed mogelijk om buiten te trainen. Met het strand voor de deur kan een training daar heel gemakkelijk (gedeeltelijk) naar verplaatst worden. Lekker uitwaaien op het strand of een wandeling langs de branding werkt zowel inspirerend als ontspannend en draagt zeker bij aan het succes van de training.

Buiten alle trainingsfaciliteiten beschikt de Baak Seaside ook over een eigen restaurant, 100 hotelkamers en voldoende gratis parkeermogelijkheden. De lichte, duurzame gerechten die geserveerd worden stimuleren de kennisopname. Je zult uitgerust en fit aan de training deelnemen en zo jouw persoonlijke ontwikkeling optimaliseren.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem voor meer informatie contact op met Baak Boeking, of kijk op www.debaakseaside.nl

 


  Omschrijving Profiel Duur Investering