De Professional als Coach

Versterk je coachingskills ;

Vind jij mensen en hun ontwikkeling interessant? Begeleid jij klanten, coachees of collega's en wil je deze gesprekken meer diepgang en waarde geven? In deze training ontwikkel je een eigen manier van coachen, toepasbaar binnen de organisatie waar je werkzaam bent.

Essentie:
Een goede coach staat stil bij zichzelf, ontwikkelt een eigen visie en stijl van coaching, want jij bent zélf je instrument in coaching. 
Ieder hanteert weer andere methodes voor misschien wel dezelfde doelen. Zo leer jij anderen verder ontwikkelen in de context van hun eigen werkomgeving.
Wat is coachen precies? En wat betekent het voor mij? Dat zijn vragen die aan bod komen tijdens de training Professional Als Coach (PAC).
Coachen doet iedereen op zijn eigen manier. Er is niet de juiste of de beste manier. Wel bieden wij de stof die zorgt dat jij op jouw juiste en beste manier, je werk als coach kunt verrichten. Met de leergang van PAC gaan we voorbij aan de bekende feiten, formules en veranderingsmethodieken en leren we je de geest vrij te maken voor nieuwe gedachten.
Door veel te oefenen leer je binnen de divers samengestelde deelnemersgroep van en met elkaar. Na het volgen van verschillende leerzame modules ben je klaar om jouw coaching skills in de praktijk te brengen.

Voor wie?
De leergang is voor jou bestemd als je mensen en hun ontwikkeling interessant vindt en als je wilt leren hoe je klanten, coachees en collega’s kunt begeleiden. Je wilt coachen in de organisatie leren inzetten en daarbij methoden en instrumenten gebruiken om mensen te begeleiden zonder zelf de oplossing te bieden.

 

Resultaten

Je bent effectiever in je werk door coachende vaardigheden en houding
Je kunt het zelfsturend vermogen van je omgeving vergroten
Je hebt zicht op je kwaliteiten als coach en jouw manier van coachen
Je bezit een arsenaal aan interventies en methodieken die je in je werk kunt hanteren
Je hebt een gedegen basis ontwikkeld om coaching in de context van jouw organisatie in te zetten
 

Proeverij
Op donderdag 10 september 2015 organiseert de Baak een proeverij waar je onder andere kunt proeven van Professional als Coach. Klik op de Baak Proeverij om je aan te melden. 

Kosteloos adviesgesprek
Wil je weten of dit programma aansluit bij je leervragen, wil je daarover in gesprek met één van onze opleidingsadviseurs, bel dan 0343 55 6369 of stuur een e-mail naar advies@debaak.nl.

&Co: coaching bij je opleiding
& Co zorgt ervoor dat jouw leerproces ook na de training doorgaat en verdiept - op je werkplek. Door &Co breng je jezelf en jouw organisatie verder! Lees meer

Wil je met drie of meer collega’s deze opleiding volgen?
Dan is een incompany variant van de training interessant voor jullie. Vanzelfsprekend kunnen we de training ook op maat maken en aanpassen aan de specifieke behoeften en wensen van jouw organisatie. Vraag onze opleidingsadviseurs naar de mogelijkheden via de chat op deze pagina, via telefoonnummer 0343-556369 of een mail naar advies@debaak.nl.

  

 • Onderwerp

  Coaching, motiveren, invloed, persoonlijke ontwikkeling

 • Doelgroep
  Adviseurs/consultants, P&O adviseurs, Seniors, Projectleiders, (HR) managers en professionals die willen coachen als 2de beroep (interne coach), seniors / mentoren
 • Duur
  4 modules van resp 2,2,2,2 dagen (14 dagdelen) verspreid over 5 maanden plus persoonlijke coaching
 • Locatie
 • Min. deelnemers
  8
 • Max. deelnemers
  12
 • Prijs (excl. 21% BTW)
  € 4.295,00
 • Prijs BTW-vrij
  € 4.724,50
 • Toelichting
  De cursusprijs is exclusief 21% BTW en arrangementskosten. Indicatie arrangementskosten inclusief logies € 884,50,- / exclusief logies € 414,50,- incl. BTW. Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De cursusgelden worden voor aanvang van de training gefactureerd en voldaan.

  Bij deelname aan deze training steunt u samen met de Baak de Stichting Right to Play. Uw deelname maakt de opleiding van een coach in een derde wereldland mogelijk!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Omschrijving Profiel Duur Investering