Realiseer je (zakelijke) doelen

Wat verlang jij?
Welke kansen en mogelijkheden wil je benutten?
Als je over een tijdje terugkijkt, wat wil je dan gerealiseerd hebben?

In de topsport weten ze het allang; de kracht van visualisatie helpt je datgene te bereiken wat je graag wilt. Helemaal als je goed kunt doorvoelen wat je wenst. En dat vraag om rust en tijd om naar binnen gaan. Om in contact te zijn met de intelligentie van je lichaam en deze optimaal te benutten. Vertragen om te versnellen.

Tijdens deze workshop ga jij je focussen op hetgeen je echt belangrijk vindt. Dat kan zakelijk zijn maar ook privé. Dit geeft helderheid en ruimer zicht. Je doorloopt, met behulp van diverse technieken zoals visualisatie en focusing, een innerlijk proces. Je maakt gebruik van de kracht van de intentie. Je geeft aandacht aan je intuïtie en aan belemmerende blokkades die je in de weg zitten.
Vervolgens ga je ‘naar buiten’ en maak je een visionboard. Dit helpt je om focus te houden en je kansen en mogelijkheden optimaal te benutten, nu en in de toekomst.

Datum: 19 november 2013
9.30 uur tot 17.30 uur
de Baak, De Horst 1,  Driebergen
Prijs: € 495,-

Begeleidster 
Nynke Sikkema is vanuit haar eigen bedrijf geassocieerd met de Baak. Haar bureau richt zich op het begeleiden van mensen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Om te werken en leven vanuit essentie en mogelijkheden. Op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, met behulp van inspiratie, en toekomstgericht.


  Omschrijving Profiel Duur Investering