Open Space

Expect the unexpected

 

 

Wereld in Transitie
6e Open Space retraite
in samenwerking met Kaap-Z and Commotie
2-3 juli 2014  

De Open Space retraite is erop gericht om je aan het begin van de zomer een boost te geven zodat je vol nieuwe energie door kan! Het thema van de Open Space Retraite 2014 luidt:

 ‘Wereld  in Transitie. Alternatief Handelen. Nieuwe energie.’

De wereld staat immers voor enorme uitdagingen en moet evolueren.
Naar een CO2-arme samenleving? Naar een nieuwe vorm van kapitalisme? Naar een duurzame economie? Naar andere globale verhoudingen? Weg van de groei-obsessie? Naar meer met minder? Wie een bedrijf of organisatie (bege)leidt stelt zich tijdens deze tweedaagse open om de uitdagingen te vatten.

Geïnspireerd door 2 geweldige sprekers – Jan van den Nieuwenhuijzen en Thijs Homan -  gaan directieleden, bestuurders,organisatieadviseurs, trainers en coaches met elkaar in gesprek. Zij bepalen zelf waarover en met wie binnen de contouren van de Open Space werkvorm en het thema. De deelnemers wisselen ervaringen en standpunten uit. Ze gaan na waar ze elkaar aanvullen, hoe ze elkaar kunnen helpen en hoe ze (hun) organisaties best kunnen begeleiden in die Wereld in Transitie.
‘s Avonds na het avondmaal en ‘s ochtends voor het ontbijt voorziet het programma activiteiten om ook het lichaam de kans te geven nieuwe energie op te doen.

De Open Space van De Baak is voor de vaste deelnemers een begrip; voor de nieuwkomers steevast een ‘eyeopener’. Deze tweedaagse groeit onveranderlijk uit tot een aangename afsluiting van de eerste jaarhelft of tot een stimulerend begin van de zomer.

De Open Space vindt plaats in Koetshuis Den Brandt, gelegen in het prachtige domein van Park Den Brandt in de rand van Antwerpen.  Deelnemers kunnen zich inschrijven voor één of voor twee dagen. Het aantal plaatsen is beperkt.

Dit jaar wordt de Open Space retraite voor de eerste maal in samenwerking met twee partners georganiseerd: KaapZ (www.kaapz.nl) en Commotie(www.commotie.be), communicatieadviesbureau met een zwak voor duurzame communicatie.

 
Twitter is op dit moment niet bereikbaar.
  Omschrijving Profiel Duur Investering