Baak Belgium

Niets bestaat dat niet iets anders aanraakt

 

Wanneer je een schip wilt gaan bouwen
Breng dan geen mensen bijeen
Om timmerhout te sjouwen
Of te tekenen alleen
Voorkom dat ze taken ontvangen
Deel evenmin plannen mee
Maar leer mensen eerst te verlangen
Naar de eindeloze zee

A. de Saint-Exupéry

De Baak is een bijzondere onderneming die anderen en zichzelf door leren verder brengt, gevoed door haar Nederlandse roots, bouwt ze aan een stevige Belgische basis van waaruit ze ook haar internationale ambities realiseert. Wij van de Baak weten ons omringd door een netwerk van hoogwaardige professionals die hun sporen hebben verdiend in het veld en die werken vanuit een geloof in duurzame samenwerking, zich daarom met ons associëren en met wie wij zoeken naar een gedeelde identiteit. We willen tevens de verbindende brug vormen voor professionals in het vakgebied in Nederland en Vlaanderen en staan in contact met een uitgebreide waaier aan internationale connecties.

De Baak heeft expertise in het begeleiden van complexe veranderings- en transitietrajecten, problematieken en uitdagingen op het vlak van leiderschap, ondernemerschap, organisatie- en persoonlijke ontwikkeling.
Onze benadering is eclectisch vanuit een holistisch en psychodynamisch perspectief gebaseerd op het vrije participatieve denken en humanistische principes.
Connecties met de academische wereld voeden ons wetenschappelijk denken en zorgen voor een voortdurende verdieping en verbreding van onze inzichten.
Onze aanpak is direct confronterend, opbouwend, perspectief gevend, creatief en creëert ruimte voor ontwikkeling, om zo hoogwaardige veranderingsprocessen te realiseren bij mens en organisatie.
We werken vanuit een inspirerende omgeving in een mooi kader wat intrinsiek het leren stimuleert.

De Baak richt zich op het hogere segment van het management en professionals en hanteert een unieke en persoonlijke aanpak op vlak van relatiemanagement. We hechten aan duurzaamheid in klantrelaties en geven er daarom de voorkeur aan om partners te zijn in ontwikkeling en zoveel mogelijk te werken vanuit co-creatie.
Locatie en contact

Koetshuis Den Brandt
Adres:
Beukenlaan 12, 2020 Antwerpen (België)
Telefoon: +32 (0)3 828 17 70
Routebeschrijving

koetshuis


  Omschrijving Profiel Duur Investering