The Leap: Unconventional leadership since 1956

The Leap verbindt leiderschap met ondernemerschap en biedt je een gefundeerde basis om sprong te maken in je persoonlijk, strategisch en ondernemend leiderschap. Zeven modules, mede-deelnemers van niveau, top-docenten en trainers zorgen voor een uitdagende context om te leren.

Drie benaderingen maken dit programma al sinds 1956 uniek: we combineren business, entrepreneurship en de human side of enterprise, waarbij de context (impactvolle actuele thema’s) centraal staat. Ook hanteren we leermethodieken die vernieuwend en passend zijn. Honderden managers hebben met dit programma hun strategische en persoonlijke intelligentie vergroot om zo een nog betere bijdrage te leveren aan de organisatie waar ze werkzaam zijn.

Resultaten

Vergroten van je persoonlijke (leiderschap) intelligentie:

  • Zicht op je authentieke zelf, je kwaliteiten en automatische gedragspatronen om jezelf beter als instrument in te zetten om je omgeving te motiveren en in beweging te krijgen.
  • Je zet jouw eigen leiderschap in om een geïnspireerde bijdrage te leveren aan de visie en strategie van de organisatie.


Vergroten van je strategische intelligentie:

  • Omgaan met de huidige complexiteit en daarmee gepaard gaande onzekerheid en anderen daarin te begeleiden. Je neemt meer geïntegreerde beslissingen met durf.
  • Gevoel voor het grotere geheel, de veranderde wereldeconomie en een global mindset.


Vergroten van je ondernemerschap:

  • Inzetten van ondernemerschap om je visie en strategie ook daadwerkelijk te realiseren.
  • Vernieuwen en innoveren meer vanuit innerlijke en inhoudelijke wijsheid; scheppen van een ondernemender klimaat.
  • Verrijking met een duurzaam netwerk van mede-deelnemers en experts.

 

Meer weten over The Leap? Bekijk de uitgebreide informatie of download de brochure.

Andere Senior Leiderschapsprogramma's van de Baak:

Baak Leiderschap Programma (BLP)

Leidinggeven vereist een onbevangen blik vanuit een brede invalshoek. Zelfkennis - wie je bent en wat je doet - is een essentieel instrument voor succes. Door open te staan voor nieuwe inzichten ten aanzien van je rol als leider. En te leren hoe je zaken op een andere manier kunt bijsturen. Waardoor je je invloed vergroot op anderen en in je organisatie. Lees meer over Baak Leiderschap Programma.

Baak senior Executives Program (BSEP)

Je bent al verder in je carrière dan de meeste mensen ooit zullen komen. In zakelijk en professioneel opzicht is er eigenlijk niets mis, maar het succes blijkt je ambities toch minder te vervullen, dan je altijd had gedacht. Deep down heb je het gevoel, of sterker nog: de overtuiging, dat je talenten als leider in een voortdurend veranderende omgeving veel verder reiken.
Lees meer over Baak Senior Executives Program.


  Omschrijving Profiel Duur Investering