Leiderschap

De Baak inspireert

Moment voor jezelf

Effectief leiderschap vraagt om zelfkennis, visie, en de kracht om te inspireren en richting te geven. De Baak begeleidt jou in het ontdekken van je leiderschap 'van binnenuit'. Om ook anderen te kunnen aanspreken op hun persoonlijk talent en inzet. Daarbij verbinden we leiderschap aan 'ondernemerschap': je vermogen om die initiatieven te nemen, die nodig zijn in de steeds veranderende globaliserende wereld.

Lees hieronder meer over ons aanbod in drie clusters: fundament, verdiepend en senior leiderschap.

"Vertrouwen geeft je vleugels": We zijn benieuwd naar jouw ervaringen rondom leiding geven vanuit vertrouwen. Wanneer je de controle, de structuren, je bekende aanpak loslaat en ... je overgeeft aan het onbekende van het moment en het contact met de ander. Hoe doe je dat? Lees het whitepaper dat je (rechts) op deze pagina kunt downloaden. Onderaan deze pagina kun je een reactie plaatsen n.a.v. het artikel en jouw specifieke vraag of ervaring delen. Je krijgt in ieder geval antwoord van één van onze trainers.

CLUSTER Fundament van leiderschap
Wat betekent 'leiding geven' en 'hoe doe IK dat?'. In de lijn of op niet-hiërarchische posities. Programma's voor young professionals aan het begin van hun carrière. En voor meer ervaren professionals, die benieuwd zijn naar de 'essentials' van leidinggeven en hun stijl daarin.


Top-opleidingen Fundament van Leiderschap

 1. Management van Mensen (MVM)
 2. Talent Ontwikkelings Programma (TOP)
 3. De Informele Leider (DIL)
 4. Leren Leiden (LL)
  meer opleidingen...

CLUSTER Verdiepend leiderschap
Je kent de 'basics' van leidinggeven. Nu wil je je in de breedte en diepte verder bekwamen als leider. Je effectiviteit vergroten, je stijl verfijnen, verdiepen op thematiek. Kies jouw thema en jouw doelgroep in het ruime aanbod voor ervaren leiders.


Top-opleidngen Verdiepend Leiderschap

 1. Young Executives Program (YEP)
 2. Leidinggeven aan (eigenwijze) Professionals (LAP)
 3. Leiderschap Reflectie en Ontwikkeling (LRO)
  meer opleidingen...

CLUSTER Senior leiderschap
Als senior leider wil je voorbij vaardigheden en inhoud kijken. Leiderschap op jouw positie vraagt om zingeving, denken in grotere gehelen, meesterschap. Ontmoet andere leiders op jouw niveau, ontdek waar het jou om gaat.


Top-opleidingen Senior Leiderschap


  Omschrijving Profiel Duur Investering