Leiderschap

Effectief leiderschap vraagt om zelfkennis, visie, en de kracht om te inspireren en richting te geven. De Baak begeleidt jou in het ontdekken van je leiderschap 'van binnenuit'. Om ook anderen te kunnen aanspreken op hun persoonlijk talent en inzet. Daarbij verbinden we leiderschap aan 'ondernemerschap': je vermogen om die initiatieven te nemen, die nodig zijn in de steeds veranderende globaliserende wereld.

Lees hieronder meer over ons aanbod in drie clusters: fundament, verdiepend en senior leiderschap.

CLUSTER Fundament van leiderschap
Wat betekent 'leiding geven' en 'hoe doe IK dat?'. In de lijn of op niet-hiërarchische posities. Programma's voor young professionals aan het begin van hun carrière. En voor meer ervaren professionals, die benieuwd zijn naar de 'essentials' van leidinggeven en hun stijl daarin.


Top-opleidingen Fundament van Leiderschap

 1. De Informele Leider (DIL)
 2. Talent Ontwikkelings Programma (TOP)
 3. Management van Mensen (MVM)
 4. Leren Leiden (LL)
  meer opleidingen...

CLUSTER Verdiepend leiderschap
Je kent de 'basics' van leidinggeven. Nu wil je je in de breedte en diepte verder bekwamen als leider. Je effectiviteit vergroten, je stijl verfijnen, verdiepen op thematiek. Kies jouw thema en jouw doelgroep in het ruime aanbod voor ervaren leiders.


Top-opleidingen Verdiepend Leiderschap

 1. Young Executives Program (YEP)
 2. High Performance Leadership (HPL)
 3. Leiden met Visie en Impact! (LVI)
  meer opleidingen...

CLUSTER Senior leiderschap
Als senior leider wil je voorbij vaardigheden en inhoud kijken. Leiderschap op jouw positie vraagt om zingeving, denken in grotere gehelen, meesterschap. Ontmoet andere leiders op jouw niveau, ontdek waar het jou om gaat.


Top-opleidingen Senior Leiderschap

 1. Aansturen op Zelfsturing in je Team (AZT)
  meer opleidingen...

  Omschrijving Profiel Duur Investering