Duurzaamheid, wat een woord...

De Baak inspireertDuurzaamheid
Social Responsibility Principiële Zakenlijkheid Civil Entrepreneurship Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Genoeg Groen Duurzame Ontwikkeling Toekomst Gestuurd Ondernemen Circulaire Economie Cradle to Cradle Empathic Responsibility Sustainability

Wat Nu?

Wat kun je zelf doen en wat doet de Baak als we het over duurzaamheid hebben? Tips and tricks. Be Inspired...

 • (Re)use me!

  “Toch ook nog een keer in kleur” “Hè, dit had enkelzijdig gemoeten. Opnieuw” Herkenbaar?  

 • Whipped

  Oké… rode vlaggen, zwaailichten, alarmbellen; chick alert! Vandaag een mail die wat meer gericht is aan de vrouwelijke Baaker. Ook de heren mogen natuurlijk gewoon verder lezen, maar je bent gewaarschuwd… Onderwerp: beauty.  

 • Planned obsolescence vs de circulaire economie

  Planned obso… wattes? ‘Planned obsolescence’. Juist ja, nog nooit van gehoord. Eigenlijk vrij simpel gezegd producten die gemaakt worden om kapot te gaan. ...  

 • Veroordeeld tot de fiets

  Dat manlief een leuke nieuwe baan heeft waar hij elke ochtend met veel zin naar toe gaat, stemt mij uiteraard heel gelukkig. Dat dit als gevolg heeft dat ik de auto zo goed als kwijt ben, iets minder. 

 • Green Momma

  Met de komst van een kleine verandert er veel, dat mag duidelijk zijn. Het gaat er een minder stukje duurzaam aan toe... Dus, tijd voor bezinning.  

 • Retourtje Ushuaia

  Laten we eerlijk zijn, soms is het gewoon fijn om een dagje vanuit huis te werken. Lekker in je kloffie met een grote pot thee achter de laptop en knallen maar. Dat er veel voordelen zitten aan Het Nieuwe Werken, is inmiddels wel bekend. Maar welke zijn dat precies? 

  Omschrijving Profiel Duur Investering