Baak Women Academy

Benut kracht, invloed en ambitie
Je gáát ervoor! Als vrouw aan de top, of op weg daar naartoe, wil je het beste uit jezelf halen. Daarin verschil je in niets van je mannelijke collega’s. Toch loop je soms tegen specifieke vrouwenthema’s aan en je zou daarover eens willen ‘sparren’ met andere krachtige vrouwen. De nadruk moet liggen op het naar boven halen van elkaars sterke punten en die benutten, zowel die van jezelf als die van elkaar. Het einddoel is de ideale situatie: ‘1+1 = meer dan 2’. Baak Women Academy is een platform om vrouwen te stimuleren hun ambities waar te maken.

Met open programma’s, workshops, intervisie, dinersessie en een informatieve website wil de Baak Women Academy vrouwen stimuleren bij het ontwikkelen van (persoonlijk) leiderschap en bij het verbeteren van vaardigheden als kennisdeling en netwerken. Zo wil de Women Academy aanzet geven tot meer invloed van vrouwen in organisaties.

Je kunt ons ook volgen via LinkedIn: Baak Women Academy/Leiderschap voor Vrouwen of via www.twitter.com/leadyourlifenl. Hier kan je ook aangeven of je onze nieuwsbrief wilt ontvangen!

Leiderschap voor vrouwen

Open dinersessie

Op 19 september 2013 is er weer een open dinersessie bij de training Leiderschap voor Vrouwen (LVV), met als thema: Shared Leadership M/V. Dieuwke Begemann deelt tijdens dit diner haar visie op dit onderwerp. Lees verder

Training

Workshops

De basis voor je carrière is gelegd en het ziet er solide uit. Je bent de dertig gepasseerd, beschikt over de 'harde' kennis‚ die nodig is en je geeft al enkele jaren leiding. Op basis van talent en ambitie ben je al ver gekomen. Maar je wilt verder, doorgroeien naar een invloedrijkere positie.
Lees verder
  Baak Women Academy organiseert drie workshops over actuele onderwerpen die ook binnen je bedrijf of je netwerk gegeven kunnen worden. Eerst volgende data zijn vanaf februari 2013. Lees verder

Intervisie

Als je behoefte hebt om met andere vrouwen te ‘sparren’ over concrete vragen over je werk, is intervisie een goede mogelijkheid. In een intervisiebijeenkomsten nemen we een praktijkvraag onder de loep die jullie zelf hebben ingebracht. Door samen naar een concrete case te kijken, volgens een bepaalde structuur, leer je met en van elkaar.

Je kunt je individueel bij ons aanmelden of met een samengestelde groep van 4-6 vrouwen uit je eigen netwerk. Wij zorgen dan voor een intervisor en locatie bij de Baak. Een intervisie-reeks bestaat uit minimaal 5 bijeenkomsten. Voor meer informatie of aanmelden, stuur een email.
Lees verder


Contact
Als je vragen wilt stellen over ons aanbod of suggesties hebt voor de Baak Women Academy website / activiteiten / thema’s, neem dan graag contact op met Gonnie Peters, 0343 - 55 61 19 of stuur een email.


 


  Omschrijving Profiel Duur Investering