Wij begint met mij

19 jun 2013

De Baak, Ton Voogt Consultancy en Uitgeverij Parthenon nodigen u van harte uit om deel te nemen aan:
“Wij begint met mij”
Een inspirerend symposium over samenwerken

Arko van Brakel, directeur van de Baak, succesvol ondernemer, zet in op volledige maatschappelijke support voor ieder initiatief dat in samenwerking tot stand komt.
Hij betoogt dat samenwerking in de WEconomy de belangrijkste gedragscomponent is
die innovaties mogelijk maakt, welke tot een duurzame leefbare wereld leiden. Communicatieadviseur en publicist Pim Elfferich poneert stellingen en verheldert enkele bedrijfscases. Dr. Johanna Kint coacht interculturele en interdisciplinaire projecten aan de TU Eindhoven.
Zij doceert History of Design in Global Perspective. Ook doceert zij kunst- en designgeschiedenis aan de LUCA faculteit te Brussel. Johanna Kint geeft haar visie op intercultureel samenwerken in het Industrieel Design onderwijs en toont samen met studenten
de resultaten van het Light through Culture Ankara project.
Dr. Wim van Beers, zelfstandig organisatie-adviseur, mediator en coach,
geeft zijn visie op Ton Voogts boek COWORKING.
Psycholoog Ton Voogt is gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling en samenwerken binnen organisaties. Als innovator en directeur droeg hij 25 jaar lang bij aan de ontwikkeling van Schouten & Nelissen. Thans werkt hij vanuit een zelfstandig professioneel platform, TonVoogtConsultancy, samen met partners in Nederland en China. Hij onderzoekt met u enkele samenwerkcondities.
Het symposium sluit af met de aanbieding van het eerste exemplaar van het boek COWORKING door Freek van der Steen, directeur van Uitgeverij Parthenon, waarna informele nazit.
Arko van Brakel is de moderator bij dit symposium.

Symposium en boekpresentatie:
Woensdag 19 juni 2013 – 13.30 tot 17.00 uur Maitland Theater, Landgoed de Horst
De Horst 1, 3971 KR Driebergen

Aanmelding: als organisatie willen wij ons graag voorbereiden op uw komst. Wilt u ons dit laten weten via: info@tonvoogtconsultancy.com

Dit symposium wordt gesponsord door:
  


  Omschrijving Profiel Duur Investering