deBaak.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Week van de Ondernemer

27 nov 2014

de Baak Business Academy en de Week van de Ondernemer

Ook in 2014 is de Baak Business Academy partner van de Week van de Ondernemer.
De Week van de Ondernemer is al jaren het grootste ondernemersevenement van Nederland. Dit jaar staat volledig in het teken van ‘Groei’. Tientallen sessies en workshops, allen begeleidt door topsprekers uit het bedrijfsleven, de politiek, media en wetenschap helpen jouw bedrijf topfit te maken.

De Baak Business Academy geeft dit jaar, samen met een drietal partners (UWV, ONVZ en Randstad) invulling aan het thema ‘Personeel’. Dit doen zij op de beursvloer op het Personeelsplein maar ook door diverse inhoudelijke sessies.

Zo start de ochtend met het programma strategische personeelsplanning onder leiding van Arko van Brakel (de Baak); Arko ontvangt verschillende gasten die inhoudelijk ingaan op HR-thema’s. geven u als werkgever inzicht in de belangrijkste HR-trends van de komende jaren.

In de middag vinden er op drie momenten een dynamische talkshow, met als hosts Arko van Brakel en Menno Lanting. Tijdens de talkshow komen de aspecten van talentontwikkeling en leiderschap aan bod. Strateeg Menno Lanting en Arko van Brakel geven u slimme HR-tools en gaan samen in gesprek met experts en ondernemers

In de middag is het ook mogelijk aan te schuiven bij de Business Tables van de Baak Business Academy; in een persoonlijke setting (maximaal 10 ondernemers) bespreek je samen met een top ondernemer actuele onderwerpen die invloed hebben op jouw bedrijfsvoering.

De Week van de Ondernemer start met de Landelijke editie van 8 t/m 10 april in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat daarna de onderstaande regio’s in:

Martiniplaza Groningen
De Grolsch Veste Enschede
Evoluon Eindhoven
Ahoy Rotterdam
RAI Amsterdam
5 juni 2014
25 – 26 juli 2014
24 – 25 september 2014
15 – 16 oktober 2014
26 – 27 november 2014

    
Heb je interesse om deel te nemen aan één van deze regionale evenementen? Kijk dan op www.deweekvandeondernemer.nl; hier vind je de mogelijkheid tot aanmelden alsmede het volledige programma.

Heb je interesse om deel te nemen aan één van deze regionale evenementen? Kijk dan op ; hier vind je de mogelijkheid tot aanmelden alsmede het volledige programma.

Heb je interesse om deel te nemen aan één van deze regionale evenementen? Kijk dan op ; hier vind je de mogelijkheid tot aanmelden alsmede het volledige programma.


wvdo-455
  Omschrijving Profiel Duur Investering