Week van de Ondernemer

27 nov 2014

De Baak en de Week van de Ondernemer

Ook in 2014 is de Baak partner van de Week van de Ondernemer.
De Week van de Ondernemer is al jaren het grootste ondernemersevenement van Nederland. Dit jaar staat volledig in het teken van ‘Groei’. Tientallen sessies en workshops, allen begeleidt door topsprekers uit het bedrijfsleven, de politiek, media en wetenschap helpen jouw bedrijf topfit te maken.

De Baak geeft dit jaar, samen met een drietal partners (UWV, ONVZ en Randstad) invulling aan het thema ‘Personeel’. Dit doen zij op de beursvloer op het Personeelsplein maar ook door diverse inhoudelijke sessies. Op de website van de Week van de Ondernemer Personeel vind je meer informatie over alle sessies.

In de middag is het mogelijk aan te schuiven bij de Business Tables van de Baak Business Academy; in een persoonlijke setting (maximaal 10 ondernemers) bespreek je samen met een top ondernemer actuele onderwerpen die invloed hebben op jouw bedrijfsvoering.

Thema op de Week van de Ondernemer in Amsterdam: Ondernemend organiseren: het antwoord op turbulente ontwikkelingen
De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Nieuwe bedrijven schieten als paddenstoelen uit de grond, terwijl iconen als OAD, FreeRecordShop en Kodak teloor gaan. Hoe wakker je de ondernemende krachten van al je medewerkers aan? Hoe organiseer je voor de toekomst? Welke bedrijven laten zien wat wel en niet werkt?

In deze hyperinteractieve workshop deel jij aan de hand van stellingen jouw visie, praktijkvoorbeelden of vraagstukken. De wijsheid van de deelnemers wordt aangevuld door workshopbegeleiders Glenn van der Burg en Luuk Willems met relevant onderzoek, voorbeelden van koplopers en een eigenwijze visie. U verlaat de workshop met nieuwe inspiratie, praktische tips en een grote glimlach.

Glenn van der Burg is verbonden aan MVO Nederland, De Baak en Vakmedianet. Hij vertelt over en begeleidt ondernemers en leiders om mensgericht te organiseren zodat bedrijven beter en mensen gelukkiger worden. In 2012 verscheen zijn boek "Boven het maaiveld” over persoonlijk leiderschap. Luuk Willems is programmamaker ondernemerschap bij de Baak. Hij ontwikkelt en begeleidt trainingen voor MKB-bedrijven, sociaal ondernemers en NGO’s die toekomstbestendig willen groeien.

De Week van de Ondernemer is gestart met de Landelijke editie van 8 t/m 10 april in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat daarna de onderstaande regio’s in:

Martiniplaza Groningen
De Grolsch Veste Enschede
Evoluon Eindhoven
Ahoy Rotterdam
RAI Amsterdam
4 - 5 juni 2014
25 – 26 juni 2014
24 – 25 september 2014
15 – 16 oktober 2014
26 – 27 november 2014
wvdo-455

Heb je interesse om deel te nemen aan één van deze Business Tables? Vul dan je contactgegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op:

 

contactform bba artikelen

*
*
*
*
*
*
*

  Omschrijving Profiel Duur Investering