Week van de Ondernemer

27 nov 2014

De Baak Business Academy en de Week van de Ondernemer

Ook in 2014 is de Baak Business Academy partner van de Week van de Ondernemer.
De Week van de Ondernemer is al jaren het grootste ondernemersevenement van Nederland. Dit jaar staat volledig in het teken van ‘Groei’. Tientallen sessies en workshops, allen begeleidt door topsprekers uit het bedrijfsleven, de politiek, media en wetenschap helpen jouw bedrijf topfit te maken.

De Baak Business Academy geeft dit jaar, samen met een drietal partners (UWV, ONVZ en Randstad) invulling aan het thema ‘Personeel’. Dit doen zij op de beursvloer op het Personeelsplein maar ook door diverse inhoudelijke sessies. Op de website van de Week van de Ondernemer Personeel vind je meer informatie over alle sessies.

Lees hier de recapitulatie van de Week van de Ondernemer in Groningen.

In de middag is het mogelijk aan te schuiven bij de Business Tables van de Baak Business Academy; in een persoonlijke setting (maximaal 10 ondernemers) bespreek je samen met een top ondernemer actuele onderwerpen die invloed hebben op jouw bedrijfsvoering.

De Week van de Ondernemer is gestart met de Landelijke editie van 8 t/m 10 april in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat daarna de onderstaande regio’s in:

Martiniplaza Groningen
De Grolsch Veste Enschede
Evoluon Eindhoven
Ahoy Rotterdam
RAI Amsterdam
4 - 5 juni 2014
25 – 26 juni 2014
24 – 25 september 2014
15 – 16 oktober 2014
26 – 27 november 2014
wvdo-455


Informatie Business Table in Eindhoven 24 - 25 september:

De consument eist over het algemeen steeds snellere leveringen, lagere kosten en hogere kwaliteit. Dan is er ook nog eens de druk vanuit het buitenland die met lage kosten concurreren en via internet gemakkelijk hun weg naar de klant vindt. Lagere operationele kosten en hogere kwaliteit lijken niet hand-in-hand te gaan, maar niets is minder waar. Procesverbeteren is een vak en Lean Six Sigma de invulling. 

Tempelman-Jan-HeinSchuif bij Jan-Hein Tempelman aan om te leren hoe ondernemingen succesvol kunnen zijn met de implementatie van Lean Six Sigma en hoe een cultuuromslag te realiseren zodat iedereen elke dag de organisatie een stapje beter maakt. Jan-Hein is Lean Six Sigma specialist bij The Lean Six Sigma Company en begeleidt vele organisaties uit verschillende branches in hun ambitie te excelleren in een bewegende markt.

Heb je interesse om deel te nemen aan deze Business Table? Vul dan je contactgegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op:

 

contactform bba artikelen

*
*
*
*
*
*
*

  Omschrijving Profiel Duur Investering