Webinar: Van Stress naar Flow

15 mei 2014

Wat zijn de voorwaarden voor een staat van Flow?
Waarom staat competitie topprestaties in de weg?
Hoe kan je aansturen vanuit Flow?

Bekijk hier de opname van het webinar.


Interesse? High Performance Leadership

Hoe duurzaam zijn jouw hersenen?
Hersenonderzoek toont aan dat wij vooral geneigd zijn harder te werken als de druk toe neemt. De hersenen hebben de neiging om driemaal zo hard met oude patronen problemen te lijf te gaan. Dit is een belangrijk fenomeen, omdat in de huidige kenniseconomie met haar snelle veranderingen onze hersenen continu overuren maken.
De roep om innovatie is wellicht daarom het hardst nodig in onszelf. Grote gedeelten van onze hersenen zijn er namelijk op gericht om niet te veranderen, maar overal gevaar in te zien. Dit niet duurzaam handelen is gericht op korte termijn overleven.

In dit webinar kijken we naar praktische mogelijkheden om je hersenen uit die overlevingsstand te halen en te brengen naar een staat die beter en gezonder is op de lange termijn.
Flow als onderdeel van je leiderschapsstijl.

Azwin-150Azwin Ressang
Azwin Ressang is executive teamcoach en trainer. Hij koppelt mensen aan hun persoonlijke missie ('purpose') en daarmee aan resultaten. High Performance is daarbij het extra inspirerende aspect, omdat het individu of het team dan boven zichzelf uitstijgt.
Zijn focus is in die High Performance omgeving heel specifiek: regie op veiligheid en verbinding. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van emotionele en sociale intelligentie, ontwikkelt hij vooral de 'onderstroom', de menselijke kant van organisaties. Van daaruit helpt hij bij de implementatie van nieuw beleid en strategie.
Hij is één van de senior trainers van het Baak leiderschapsprogramma High Performance Leadership


  Omschrijving Profiel Duur Investering