Expeditie Geluk

20 mei 2013 - 20 nov 2013


Geef geluk door - Expeditie Geluk

Gelukkig zijn kun je leren, dat is de centrale gedachte. Ook, of juist, in deze tijden van crisis is het belangrijk om kinderen te leren hoe ze vanuit hun innerlijke kracht het verschil kunnen maken in de wereld. Kinderen staan zo steviger in hun schoenen en hebben een positiever beeld van zichzelf en van de wereld om hen heen.

Duurzaam geluk
Samen met Nationaal Fonds Kinderhulp, Stichting Gelukskoffer, Stichting Duurzame PABO is de Baak founder van Expeditie Geluk. We zijn ervan overtuigd dat het van onschatbare waarde is als kinderen beseffen dat ze talenten hebben en met die talenten iets kunnen betekenen voor anderen. Kinderen zijn pas in staat samen te werken, samen te leven en goed zijn voor de ander en de wereld als het goed gaat met het kind zelf.

1600 kilometer te voet door Nederland
Met Expeditie Geluk willen we mensen inspireren én motiveren om mee te doen en zelf in actie te komen. Een team van atleten trekt 62 dagen met zwaarbeladen "sledes" langs de grenzen van Nederland om wat te doen aan het geluk van kinderen in Nederland. De exacte route die wordt afgelegd, is te bekijken op www.expeditiegeluk.nl/route en eindigt op 13 november as in Den Haag.

Geef geluk door, kom in actie!
Sluit je aan bij de karavaan en ervaar de magie van samen het verschil te maken en om kinderen te leren hoe ze hun eigen geluk kunnen beïnvloeden en zo positief en met meer zelfvertrouwen in het leven kunnen staan. Expeditie Geluk roept met deze campagne heel Nederland op om in actie te komen, zie http://acties.expeditiegeluk.nl of volg ons op facebook of twitter (#expeditiegeluk)

Presentatie van Expeditie Geluk
20 maart presentatie expeditie geluk 2013 from de BaakVisuele Notulen van de Dag van Geluk


  Omschrijving Profiel Duur Investering