Thuis, een uitnodiging om te leven vanuit je oorsprong Masterclass executive leadership

23 okt 2012

Op heldere, nabije wijze verwoordt Lenne Gieles een directe weg naar leven vanuit je oorsprong, je essentie. Ieder mens herinnert zich zijn heelheid intuïtief als een thuisgevoel. De rode draad in deze lezing is de uitnodiging om dit diepste weten opnieuw concreet te maken en te integreren in het dagelijks leven.

Zijn vanuit je diepte houdt een grote omkering van perspectief in. Levend vanuit oorsprong ben je niet langer gefixeerd op, en overgeleverd aan de eisen van de buitenwereld en bepaalt Zijn van binnenuit wat je doet en laat. Dit Zijn is de grondslag van je dag en het vult je activiteit met rust en aandacht. In mijn boek nodig ik je uit tot het ‘direct ervaren’ van alles wat zich in je leven aandient. Direct ervaren is breder dan voelen alleen; het is voelen, ingebed in gewaarzijn en het houdt alles in: van laag naar hoog, van vorm tot oorsprong, van weerstand tot openheid. Door jezelf te nemen zoals je bent en te accepteren wat er op je pad komt, voeg je wat je voelt en wie er voelt samen; je laat zo een volledige levensbereidheid zien. Je ontwikkelt een steeds subtieler waarnemen, en herkent gedragspatronen die afscheiding veroorzaken. Je kiest er steeds vaker voor om te leven vanuit je oorspong en in verbinding. Dit ‘zijn wie je bent’ geeft je vervulling: je bent thuis.

Lenne Gieles schreef het boek THUIS, een uitnodiging om te leven vanuit je oorsprong. Eerder schreef ze voor intern gebruik in de opleiding de ‘Handleiding voor EssentieCoaching®’. Ze geeft trainingen en opleidingen aan coaches, therapeuten en leidinggevenden. Ook ontwikkelde Lenne Gieles de werkwijze van Essentie-coaching®. Ze biedt jaartrainingen aan voor begeleiders en leidinggevenden zoals: ‘Ingangen naar spiritueel (bege)leiderschap’ en ‘Essentie-Coaching’ . Ook geeft ze op uitnodiging verdiepingsdagen onder de titel: ‘THUIS, een uitnodiging om te leven vanuit je oorsprong’.

Ze heeft een praktijk in Essentie-coaching® en geeft supervisie. Lenne is aangesloten bij de RING (A-lid) en lid van de NVVT.

Wanneer: Dinsdag 23 oktober 14.00 – 16.30 uur
Waar: Landgoed de Horst, Driebergen
Deelname: € 75,- per persoon excl. BTW

Wij stellen het zeer op prijs wanneer u iemand meeneemt en moedigen u aan deze mail door te sturen naar andere geïnteresseerden.

Graag tot ziens op dinsdag 23 oktober 2012

Data masterclasses 2012
18 december 2012 – Landgoed de Horst, Driebergen


  Omschrijving Profiel Duur Investering