Ondernemen met tegenwind

Masterclass Executive Leadership
5 mrt 2013

De focus bij ondernemen ligt traditioneel op starten, groei en, niet te vergeten, succes. Echter, iedere ervaren ondernemer weet dat je altijd te maken krijgt met tegenwind en crisismomenten; momenteel een zeer actueel thema. Maar hoe ga je daar nu als ondernemer en onderneming mee om? Vanuit haar jarenlange expertise in de begeleiding van zo’n 20.000 MKB-ondernemers in zwaar weer, alsmede vanuit haar eigen ervaringen, deelt Jacqueline Zuidweg haar kennis en inspiratie in de Masterclass 'Ondernemen met tegenwind'.

Jacqueline Zuidweg  Jacqueline Zuidweg (Goes, 12 juli 1965) is oprichter en directeur van Zuidweg & Partners B.V én Zakenvrouw van het Jaar 2012. 

Na haar universitaire studie Nederlands recht in 1988 werkte Jacqueline 6 jaar als juriste bij een adviesbureau voor het MKB. Daar ervaarde zij dat er in Nederland geen betrouwbare, betaalbare en kwalitiatief goede schuldhulpverlening voor (ex-)ondernemers was. Jacqueline is in 1994 gestart met haar onderneming om MKB-ondernemers bij te staan die in financieel zwaar weer verkeren. Inmiddels is de organisatie, die ruim 90 medewerkers telt, veel breder actief dan alleen schuldsanering aan ondernemers en ex-ondernemers, maar verzorgt ook advies en opleidingen aan professionals en schuldhulpverlening voor werknemers.

Als blijk van erkenning voor haar activiteiten en ondernemerskwaliteiten is Jacqueline uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar 2012 (Prix Veuve Clicquot). Zie ook haar website www.jacquelinezuidweg.nl

Daarnaast geeft Jacqueline graag voorlichting o.a. in de vorm van lezingen en presentaties. Voorts is zij docent Leergang Wsnp (OSR), redactielid van het vakblad Tijdschrift voor Schuldsanering, businesspartner van Ondernemersplaza in Amersfoort, presentatrice, initiatiefnemer en partner van het TV-programma MKB in the Picture in samenwerking met Duurzaam24.TV en Martijn Meima. Tevens maakt Jacqueline onderdeel uit van het Business X Factor team. Een unieke combinatie van expertises op het gebied van ondernemerschap van Arko van Brakel, Erik Jan Koedijk, Henkjan Smits. Momenteel werkt zij samen met schrijfster Josette Dijkhuizen aan haar 1e boek: ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan’, tips & adviezen voor en door ondernemers in uitdagende tijden.

Wanneer:   Dinsdag 5 maart 14.00 – 16.30 uur
Waar:         Landgoed de Horst, Driebergen
Deelname: € 75,- per persoon excl. BTW.
Afsluitende borrel vanaf 16.30 uur

 

 


  Omschrijving Profiel Duur Investering