Landelijke Diversiteitsdag

Op dinsdag 15 maart 2011 vond bij de Baak in Driebergen de VluchtelingenWerk Diversiteitsdag plaats. Tijdens deze dag boden we een aantal van de meest gevraagde trainingen uit het KiD programma centraal aan. Elke regionale afdeling kon 30 à 35 betaalde krachten en/of vrijwilligers naar deze dag sturen. Een greep uit het op maat ontwikkelde aanbod vind je hieronder. Een uitgebreide sfeerimpressie vind je in de nieuwsbrief.

1. Coaching van nieuwe vrijwilligers
Deelnemers leerden diverse coachingstechnieken hanteren en gaat direct aan de slag met het verbeteren van je gespreksvaardigheden.

2. Verandermanagement
Het gras gaat niet harder groeien door eraan te trekken. Wat je wel kunt doen is een vruchtbare bodem creëren. In deze sessie gingen we op zoek naar de voorwaarden voor verandering, het bouwen van een context waarin verandering zelf gedijt. Zodat jij niet hoeft te sturen, maar de organisatie zelf in beweging komt.

3. Masterclass Diversiteit
Doelgroep: iedereen (betaald en vrijwillig)
Diversiteit, wat is het eigenlijk, wat betekent het voor jou? Deskundigen uit alle hoeken van de maatschappij belichtten het thema van alle kanten. Met alle ruimte voor dialoog en vragen, en vol met praktische tips.


  Omschrijving Profiel Duur Investering