Nomadische Coaching

Eén dagdeel op een verrassende en passende locatie

Wil je snel en intens met je vraag aan de slag?
En tegelijkertijd uitgebreid de tijd nemen?

Actie: In één dagdeel (4 uren) word je uitgedaagd om direct met jouw vragen aan de slag te gaan. Geen uitstel meer. Je loopt al enige tijd tegen belemmeringen aan en je hebt gemerkt dat erover na blijven denken je niet helpt. Tijdens de sessie Nomadische Coaching krijg je steun van een professional om aan te pakken wat nodig is. Samen nieuwe strategieën neerzetten, die je meteen uitvoert. Neem dus je laptop en telefoon mee!

Rust: Uitgebreid de tijd nemen om inspiratie op te doen voor jouw visie, je motivatie terug te vinden, vaste overtuigingen op te lossen, verfrissende opties te bekijken en nieuwe perspectieven te vinden.

Mogelijke locaties: Samen met de coach stem je van tevoren af wat een passende locatie is.

Museum, galerie, rommelmarkt, lift, kerk, vliegveld (je bent bijvoorbeeld onderweg), stad/bos/strand-wandeling of bij jou thuis.

On the job: de coach komt naar jouw werk op een moment dat voor jou relevant is. Samen bereid je die lastige meeting voor en je krijgt feedforward en feedback. Je ontdekt wat er echt aan de orde is. Eventueel samen met belangrijke betrokkenen.

An Kramer
'Het kan wel, want het kan anders' schreef iemand eens als typering over haar.
Daar herkent ze zichzelf in. Betrokken en direct. Provocerend, scherp en mild. Rustig en versnellend. Onderzoekend en experimenterend.
‘Ik geloof dat een andere omgeving als je je ervoor open stelt, je inspiratie en input kan geven. Of dat een bekende omgeving met nieuwe ogen bekijken, grote verrassingen kan brengen. Dan kan het wel.‘

Investering
Dagdeeltarief (4 uren)  €950,00 excl. BTW en excl. reis- en accommodatiekosten

Meer informatie?
Bel naar de Baak Advies & Informatie via 0343-55 63 69 of coaching@debaak.nl.


  Omschrijving Profiel Duur Investering