Terug van verlof

Rondom de komst van een (eerste) kind verandert er veel in je leven en je relatie. Wat betekenen die veranderingen voor je werk? Terug van Verlof is speciaal opgezet voor vrouwen die rondom de komst van hun (eerste) kind aandacht willen besteden aan deze veranderingen, om goede keuzes te kunnen maken in hun werkcontext. Het doel van deze vorm van coaching is vrouwen te ondersteunen weer stevig hun positie in het werk in te nemen. Met respect voor alle veranderingen in hun leven.

Vragen die je bijvoorbeeld kunt hebben zijn:
- Wat wil ik in mijn werk?
- Hoe ga ik werk en privé op elkaar afstemmen?
- Hoe onderhandel ik met mijn partner over de verdeling van zorg en werk?
- Hoe blijf ik in balans?
- Hoe communiceer ik over mijn plannen met mijn leidinggevende?

Terug van Verlof bestaat uit een serie van vijf gesprekken. Het eerste gesprek vind idealiter plaats voordat je met verlof gaat, zo rond de 7e maand van je zwangerschap. Hier bekijken we jouw situatie, en de thema’s die voor jou belangrijk zijn. De andere gesprekken vinden plaats vanaf het moment dat je weer gaat werken (of vlak daarvoor) en kun je spreiden over het eerste jaar.


Anja de Boer (1968)
‘’Ik werk met leidinggevenden en professionals aan hun persoonlijke ontwikkeling. Werk en leven beïnvloeden elkaar voortdurend, de kunst is beide gebieden te integreren in je volgende stappen. Ik heb zelf en bij anderen gemerkt  – ook bij mannen – dat  het in de dynamische eerste jaren met jonge kinderen helpt om af en toe helderheid te creeren voor jezelf. Nu zowel mannen als vrouwen werken én zorgen, overstijgen deze gesprekken het domein van de keukentafel’’.

Anja is opgeleid als sociaal psycholoog, en in opleiding als systeemtherapeut. Zij werkt voor de Baak als individuele coach, en als trainer in het Baak Leiderschap programma, Leiderschap voor Vrouwen, en Effectieve Persoonlijke Communicatie.


  Omschrijving Profiel Duur Investering