Coaching met Paarden

Bij de Baak is alles gericht op de persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit van de deelnemers. Want alleen als mensen kunnen groeien, kan een organisatie als geheel groeien.

Leren bij de Baak is: onvermoede talenten in jezelf ontdekken en nieuwe, verrassende perspectieven zien.
Binnen de leerfilosofie van de Baak zijn sinds kort ook paarden toegevoegd. Wat kan een paard toevoegen aan een individueel- of teamleerproces?

Paarden zien en spiegelen wat er werkelijk is, wat hier en nu aan de orde is op zowel individueel- als op groepsniveau en bieden op die manier een effectieve en diepgaande leerervaring aan. Paarden brengen dat wat ‘onder de waterlijn’ speelt naar de oppervlakte. Paarden zijn oprecht, soms confronterend, ontroerend en ontwapenend.
Dit alles vindt buiten plaats in contact met mens, paard en natuur.

Er zijn mensen voor nodig om de vertaalslag te maken naar het leerproces en dat kunnen de Equcoaches van de Baak. Met de kwaliteit in coaching en training die je van ons gewend bent. Binnen alle vormen van coaching op zowel individueel als teamniveau, bij Management Development of Leiderschapstrajecten.
De Baak biedt de mogelijkheid om de Equcoaches met hun paarden in te voegen als onderdeel in bestaande programma’s, maatwerktrajecten en individuele coaching.

Voor meer informatie en de mogelijkheden kun je contact opnemen met Ghita Hulster, coördinator coaching/training mbv paarden.
Tel: 06 22 415 897

Enkele reacties van deelnemers:

''De ontmoeting met het paard - van mijzelf en geobserveerd bij anderen - was spannend omdat meteen heel wezenlijke thema's bovenkomen. In ons geval: Angst, contact, vertrouwen, omgaan met je eigen en andermans ruimte. In een training waarin je echt bereid bent naar jezelf te kijken, is het werken met paarden daarom een prachtig middel.''

"Ik heb enorm genoten van de paarden en jullie. Het mooiste moment vond ik het contact met het paard. Ik was echt geraakt door de zachtheid in het contact dat ik voelde en de manier waarop ze met me meebewoog. Heel bijzonder!"

"Het werken met paarden maakte op mij een onvergetelijke indruk. Bijzonder is dat je de paarden voelt, ervaart. Het heeft me geraakt hoe de paarden inspelen op mijn vraag en op mijn wens om iets te leren. Zo zonder woorden komt de reactie van de paarden heel liefdevol binnen."


  Omschrijving Profiel Duur Investering