Coaching naast je opleiding

Blijf doen wat je geleerd hebt

Personal development

Coaching bij je opleiding (&Co)
Persoonlijke aandacht náást de drukte van je opleiding. Met meer diepgang en in alle rust kunnen reflecteren en werken aan je eigen vraagstukken, waarvan je je bewust bent geworden tijdens de opleiding. Verwerken van de informatie en zoeken naar praktische toepassing in je werk.

Waarom coaching bij je opleiding (&Co)?
In een opleiding bij de Baak komt er veel op je af. Je wordt geraakt in je persoonlijke vraagstukken. De interactie met andere deelnemers is vaak intens, de opdrachten leiden tot nieuwe inzichten maar ook tot nieuwe vragen. Na een paar dagen bij de Baak ben je geraakt, hier en daar in de war, maar ook 'op koers': je weet weer wat je te doen staat, zowel werkinhoudelijk als persoonlijk. Daarna is het de kunst de opgedane inzichten in je organisatie in te zetten op een manier die bij je past.  Coaching bij je opleiding (&Co) komt dan van pas: met een professionele coach werk je aan de 'losse eindjes' die je tijdens en na de opleiding tegenkomt.

Vragen zijn bijvoorbeeld:
"Ik heb ontdekt dat ik meer voor mezelf moet opkomen, maar hoe doe ik dat in mijn werk, en hoe hanteer ik eventueel negatieve consequenties?"

"Ik heb verschillende stijlen van leiderschap gezien en ook kunnen oefenen, maar zou nog wel wat begeleiding willen bij de praktische toepassing daarvan in mijn team!"

"Ik weet nu wat ik wil bereiken in mijn organisatie, maar hoe pak ik het aan? Hoe ga ik om met het politieke krachtenveld waarin ik mij bevind en de verschillende belangen die er spelen?"

"Ik heb stevige feedback gekregen tijdens mijn opleiding, en besef nu dat mijn communicatie niet effectief is. Ik wil dat wel veranderen, maar val steeds terug in een oud patroon. Hoe kom ik daar uit?"

"Wat ik leer bij de Baak is zinnig, maar mijn collega's zijn daar niet geweest. Hoe kan ik mijn inzichten op hen overbrengen?"

Werkwijze
Bij inschrijving voor een opleiding heb je in het (online) formulier de mogelijkheid aan te geven dat je belangstelling hebt voor aanvullende coachingsgesprekken. Ben je geïnteresseerd, dan nemen wij contact met je op om op basis van je persoonlijke vraagstukken, je behoeften, je persoonlijkheid, en eventuele (geografische) voorkeuren op zoek te gaan naar een coach die aansluit bij jouw vragen en eventuele wensen. In dit matchingsproces maken we gebruik van een landelijk netwerk van coaches met ruime ervaring op het gebied van personal en business development.

Voor wie?
Coaching bij je opleiding (&Co) is er voor alle deelnemers van opleidingen bij de Baak, die datgene wat ze leren in de opleiding verder willen verdiepen en praktisch verankeren in hun werkpraktijk.

Kosten
De kosten van een gesprek van 5 kwartier bedragen € 225,-- excl. btw. Het betreft een gereduceerd tarief.

Meer informatie?
Bel naar Baak Advies en Informatie, telefoon 0343 55 63 69 of mail advies@debaak.nl  


  Omschrijving Profiel Duur Investering