Blog

Onderstaande weblogs zijn geschreven door Baakers die training geven op het gebied van coaching. Zo krijg je inzicht in de mensen achter de trainingen.

Godfried IJsseling - Weg van de eenvoud

Wat zou het mooi zijn als de organisaties waarin wij werken, waarvan we klant zijn, die ons leven in grote mate bepalen, en daarmee ons geluk, als die organisaties ons ook echt gelukkig zouden maken. Nee, dat gebeurt nog onvoldoende. Er zijn prachtige organisaties, maar er zijn er ook nog veel die bereid zijn alle denkbare middelen in te zetten om hun voortbestaan te bevechten. 

>>> Ga naar het weblog Weg van de eenvoud van Godfried IJsseling.
>>> Godfried traint in de Baak Leergang Coaching en de Professional als Coach.

 

Anke Tusveld - Levenswerk

De combinatie werk en echt leven; dat is telkens weer een thema dat mij mateloos boeit. Het zoeken van werk dat naadloos aansluit bij je levensmissie en passie, zodat je bruist van energie als je niet werkt. Die zoektocht met al haar pieken en dalen is op zich al een boeiend 'studie-onderwerp'. En echt leven: hoe doe je dat?

>>> Ga naar het weblog Levenswerk van Anke Tusveld.  
>>> Anke traint in de Professional als Coach
 

David Jan van Stolk - Het goede werk

Goed werk houdt je bezig, het stimuleert je gedachten, je creativiteit en het verbindt je met het leven. Het helpt je ook om het verhaal van je leven te pakken te krijgen. Een nieuw hoofdstuk te beginnen, een bladzij om te slaan. Wat Goed Werk is verandert in de loop van je leven. Het is raadzaam even stil te staan bij die veranderingen. Misschien is het zo dat de fase van je leven bepaalt wélk werk goed is en welk niet.

>>> Ga naar het weblog Het goede werk van David Jan van Stolk
>>> David Jan traint in de Professional als Coach

 

Sacha Kluvers - Stille beweging

Verwonder je met mij over de natuur. Over stilte en wat het je kan brengen aan verbinding met je diepere bron. Van waaruit je handelt en verbinding ontstaat met anderen. Over coaching, leiderschap, U theory.

>>> Ga naar het weblog Stille beweging of lees meer over Sacha Kluvers.  
>>> Sacha traint in de Professional als Coach en Baak Leergang Coaching


Mariette Koster - Op zoek naar inspiratie

Met inspiratie en bezieling, of noem het 'flow', in je leven en werk staan, dat wil uiteindelijk iedereen wel! Hoe vind je je eigen inspiratie? Wat doe je dan, of wat juist niet? Welke ervaringen heb ik daar mee? Dat wil ik delen op deze blog. Van gestuntel naar diepe inzichten en weer terug.

>>> Ga naar het weblog Op zoek naar inspiratie van Mariette Koster
>>> Mariette traint in de Professional als Coach en is programmamaker van de training Coachend Leiderschap.
 

Oud-Deelnemer aan het woord

René Dagevos (oud-deelnemer van de Baak Leergang Coaching) heeft tijdens zijn training een blog bijgehouden. Lees hier zijn ervaringen over Module 1module 2 en module 3.

 

<< Terug naar inspiratie
<< Bekijk de opleidingen tot coach


  Omschrijving Profiel Duur Investering