Ik zoek een coach

"Ik zoek een coach voor mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling"

Coaching stimuleert ontwikkeling. De coach helpt je om op een onvoorwaardelijke manier naar jezelf te kijken. Zo leer je verbinding te maken met wie je bent, en leer je realistischer te zien wat er is, waar je tegenaan loopt, hoe het beter kan. Coaching helpt je te groeien, vanuit je kracht te gaan werken, inspiratie op te doen, én resultaten te bereiken. Coaching is bedoeld voor leidinggevenden, professionals, en ondernemers die weten dat aan jezelf werken verrijkend is, zowel voor jezelf, als voor je omgeving.

Waarom coaching bij/via de Baak?

 • groot netwerk van uitstekende en ervaren coaches zodat er altijd een juiste match gemaakt kan worden;
 • coaching op alle levels van personal tot executive coaching;
 • online en offline coaching;
 • coaches door het gehele land (en internationaal);
 • we nemen het matchingsproces voor je uit handen. 

Vind een coach bij de Baak
Eén van de succesfactoren in een coachingstraject is de relatie tussen coach en coachee. Wij hechten dan ook veel waarde aan het matchingsproces en zetten onze expertise op dit gebied graag voor je in. Meer weten? Neem contact met ons op via 0343-556369 (Anneke Nijenhuis, Vera Hofman, Rachel Bunk of Melanie Dragt).

Toelichting op de matchingsprocedure:

 • Je belt Baak Advies en Informatie 0343-556369 (Anneke Nijenhuis, Vera Hofman, Rachel Bunk of Melanie Dragt).
 • In dit telefoongesprek wordt bekeken of coaching aansluit bij je vraag.
 • Zo ja, dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend gesprek van 1 uur (op een van onze locaties in Noordwijk of Driebergen of telefonisch).
 • In het gesprek onderzoeken we je leervraag en eventuele wensen bij een coach.
 • Op basis daarvan gaan we op zoek naar de coach die het beste bij je past.
 • De match is gebaseerd op de persoonlijke ‘klik’, inhoudelijke expertise en indien wenselijk geografische bereikbaarheid van de coach.
 • Je krijgt een offerte toegestuurd. Deze is afhankelijk van de vraag en vorm. Meestal gaan wij uit van een traject van 5 gesprekken van 5 kwartier.
 • Wanneer zowel jij, als ook je leidinggevende akkoord zijn, kan het traject van start gaan.
 • Mocht na het 1e gesprek blijken, dat onze keus toch niet de juiste is geweest, kun je dit kenbaar maken en zullen we een andere coach benaderen. De kosten van het 1e gesprek zijn dan voor rekening van de Baak. 

Internationaal netwerk van (executive) coaches
Zoals Tim Brown (CEO IDEO) reeds vermeld in zijn toespraak voor TedEx: Wanneer je een film maakt ben je niet op zoek naar de lokaal beschikbare mensen, maar ga je voor de beste uit de hele wereld. Door het maken van internationale programma’s heeft de Baak een indrukwekkend netwerk van coaches van over de hele wereld en met verschillende achtergronden, om jou te helpen om nieuwe perspectieven te ontwikkelen voor je persoonlijke of zakelijke uitdaging. Bedenk dus of je een face-to-face traject wilt met een Nederlandse coach, of een online contact met een buitenlandse professional. We gaan graag met je in gesprek wat het beste bij jouw vraag past.

Online en offline coaching
De meeste professionals zijn vertrouwd met de persoonlijke begeleiding in face-to-face coaching. Online coaching heeft hetzelfde doel, maar maakt gebruik van een beveiligde web-based tool voor meerdere contactmomenten met de coach. Dit maakt online coaching zeer flexibel en zoals onderzoek heeft aangetoond, nog effectiever. Ook hierbij gaat het ons niet om het middel maar om het doel dat je wilt bereiken.

Kosten
De kosten van een gesprek van 5 kwartier bedragen € 250,-- excl. btw. - Voor een sommige vormen van coaching worden afwijkende tarieven gehanteerd.

Voor meer informatie neem contact op met de medewerkers van de Baak Coaching (0343-556369) of  coaching.postbus@debaak.nl.


Coachingthema's

 Nomadische Coaching

Eén dagdeel op een verrassende en passende locatie.

Wil je snel en intens met je vraag aan de slag?
En tegelijkertijd uitgebreid de tijd nemen?  
Lees verder


Personal Coaching
 

Personal Coaching

In je kracht staan. Je kwaliteiten kennen, maar ook wat je belemmert. Durven zien ‘hoe het is’. Jezelf diepgaande vragen stellen. Zelfreflectie. Talenten leren kennen. Wie ben je, wie wil je zijn? Persoonlijke ontwikkelingsdoelen stellen. Waar zit de twijfel, en waar je overtuigingskracht? Wat straal je uit, hoe zien anderen je? Jezelf ontwikkelen naar volledigheid.
Lees verder

Coaching naast je opleiding: &Co

Coaching naast je opleiding

Om een brug te slaan tussen de training en de dagelijkse praktijk kunt u bij elk programma van de Baak, tegen een gereduceerd tarief, opteren voor drie extra coachingsgesprekken. Coaching bij opleidingen heeft bewezen resultaat. De impact van de training wordt aanzienlijk verhoogd door de intensieve begeleiding bij het integreren van uw ontwikkeldoelen in de eigen werkcontext. De Baak kent een landelijk netwerk van coaches met ruime ervaring op het gebied van personal en business development.
Lees verder

Loopbaancoaching 

Loopbaancoaching

Het gevoel overal ingerold te zijn. Te weinig zelf gekozen. Het anders willen. Weten en doen wat je wilt. Richting vinden in je carrière. Leren uit je persoonlijke verleden. Je talenten leren kennen en inzetten. Wie ben je? Zingeving. Wat is het loopbaanpad dat je het meest inspireert? De toekomst in kaart brengen.
Lees verder

Executive Coaching

Executive Coaching

Executive Coaching van de Baak neemt als uitgangspunt uw bedrijf, uw bedrijfsvoering en uzelf om plannen te verwezenlijken.
Lees verder

 

Business Coaching  

Als ondernemer of manager gaan uw gedachten vooral uit naar uw bedrijfsvoering. Daar wilt u zich op richten. Zo nu en dan zoekt u daarbij een onafhankelijke, vertrouwelijke en deskundige sparringpartner om uw kansen in de markt, (groei)strategieën, ontwikkeling en aansluiting van uw interne organisatie van verschillende kanten te bekijken en te overwegen.
Lees verder

Coaching met Paarden

Paarden zien en spiegelen wat er werkelijk is, wat hier en nu aan de orde is op zowel individueel- als op groepsniveau en bieden op die manier een effectieve en diepgaande leerervaring aan. Paarden brengen dat wat ‘onder de waterlijn’ speelt naar de oppervlakte. Paarden zijn oprecht, soms confronterend, ontroerend en ontwapenend.
Deze intensieve leerervaring vindt buiten plaats in contact met mens, paard en natuur.
Lees verder

Coaching voor Young Professionals 

Coaching voor Young Professionals

Eerlijke feedback krijgen. De spiegel voorgehouden. Naar de kern. Wie ben ik? Weten wie je bent is de basis van zelfvertrouwen. Werken aan je zekerheid. Je talent leren kennen. Duidelijk krijgen wat je wilt voor de toekomst. Balans houden. Tijd indelen. Ga ik snel genoeg? Hoe krijg ik energie en wat inspireert me? De coach daagt uit, confronteert, ondersteunt.
Lees verder

Coaching op maat in je bedrijf: teamcoaching en intervisie 

Maatwerk coaching

Je team doeltreffender, efficiënter en daadkrachtiger maken. Onderlinge samenwerking van teamleden op een constructieve manier bespreekbaar maken. Optimaal gebruik maken van de unieke talenten van elk teamlid. De sfeer verbeteren en daarmee het werkplezier in het team.  
Lees verder

Terug van verlof

Rondom de komst van een (eerste) kind verandert er veel in je leven en je relatie. Wat betekenen die veranderingen voor je werk? Terug van Verlof is speciaal opgezet voor vrouwen die rondom de komst van hun (eerste) kind aandacht willen besteden aan deze veranderingen, om goede keuzes te kunnen maken in hun werkcontext.
Lees verder 
  Omschrijving Profiel Duur Investering