Janneke Kreek

In de kern verbinden we. In de verschillen voegen we toe.
Lu Tzu

 

In mijn functie als programmamaker bij de Baak ben ik verantwoordelijk voor een aantal open programma’s voor specifieke doelgroepen (non-profit, vrouwen, young executives) en werk ik met groepen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, als mens, als leider. Bijvoorbeeld in de training The LEAP voor zeer ervaren leidinggevenden. Als organisatiepsycholoog staat het welzijn van de mens in organisaties voor mij centraal. Werken door het aanwezige talent optimaal en op vitale wijze te benutten, om zo jouw unieke bijdrage aan de wereld te leveren. Leren door te doen, vanuit de ontmoeting en verwondering kenmerkt mijn werkstijl.

Werk is belangrijk voor mij en maakt een groot deel uit van mijn leven. Maar ik leef er niet voor. Toch? Waar leef ik dan wel voor? Als typische 30-er bestaat mijn leven nu uit het bouwen aan mijn carrière, mijn sportambities, mijn drukke sociale leven en mijn zoektocht naar wat de toekomst voor mij gaat brengen. Oftewel: rennen, vliegen en balanceren afgewisseld met stilstaan.

Het vraagt de nodige discipline om te reflecteren wat ik met dit leven wil of op een diepere laag, waar ik toe op aarde ben? Hoe geef ik mijn leven vorm, hoe geef ik leiding aan mijn leven? Ik kom er steeds meer achter dat het niet gaat om het gevoel van het stuur in hand hebben, maar wel vertrouwen op een innerlijk pad dat zich uitstippelt als ik het de ruimte geef.

Ik neem je graag mee in mijn pogingen die weg vol ideeën, twijfels, verlangens en verwachtingen te bewandelen via mijn account. En als vrouw ben ik gefascineerd in de rol van de vrouw in onze huidige maatschappij. Met jarenlang ervaring als accountmanager voor het programma Leiderschap voor Vrouwen, leiderschap in het algemeen en de fase waarin ik mij met mijn vrienden bevind, heeft mij ervan overtuigd dat het erom gaat dat mannen en vrouwen een meer ‘samen’ (verantwoordelijkheids)gevoel ontwikkelen. Overal lees je over een paradigmashift, maar die duurt al zo lang. Ik ben er te ongeduldig voor en heb een versnellingsproces willen creëren door het event Lead your Life, Live your Ambitions vorm te geven. Een event voor jonge, ambitieuze ouders. Om zo een groter bewustzijnsniveau te laten ontstaan bij juist de generatie die een grote verandering kan gaan teweegbrengen door meer samen verantwoordelijkheid te nemen voor de combinatie werk en prive. Mij spreekt het toekomstbeeld wel aan dat, (eigenlijk heel logisch) in de eeuw van de vrouw, de vrouw niet gaat voor de alleenheerschappij, maar het juist samen wil doen.

Thema’s: ambitie, leren, 30-er, worklifebalance, androgien/vrouwelijke leiderschap, hockey, young professional, HNW, Theory U


  Omschrijving Profiel Duur Investering