Miranda Huiden

Echt & Concreet
Buiten & Puur
Creërend & Divers
Verbindend & Vrij

Miranda (1975) werkt sinds 2008 als programmamaker bij de Baak. Binnen haar functie is ze accountmanager, leerfaciltator, curator en designer van nieuwe programma's. Miranda is binnen de Baak verantwoordelijk geweest voor langdurige maatwerkprogramma's bij oa. ING, VolkerWessels en FujiFilm. Ze zoekt graag in nauw contact met de klant naar passende leerinterventie voor de vraag van de organisatie. En dan bij voorkeur niet alleen een passend antwoord, maar ook een creatief antwoord: met een spannende leerlijn, een gevarieerd pallet aan docenten en sprekers vanuit de eigen organisatie, een bijzondere combinatie van ''buiten leren'' (in de stad, in het bos) en ''binnen leren'' binnen de organisatie en de unieke leerlocaties van de Baak. Niet voor de leuk, maar omdat het deelnemers precies uitdaagt in wat ze te doen staat. Haar nieuwsgierigheid leidt tot openheid en ''andere'' vragen. Met haar sprankelende geest en energie weet ze klanten en deelnemers te enthousiasmeren en hen te verleiden het anders te doen! Miranda is in staat grote projecten te begeleiden en een team van mensen om zich heen te verzamelen die met hetzelfde enthousiasme en expertise aan het werk gaan.

Miranda heeft een goed oog voor wat er in de wereld speelt en weet dit te vertalen naar leerinterventies. Ze laat zich inspireren door de reizen die ze maakt naar Verweggistan en de ontdekkingen die ze in NL doet. Tijdens vakanties leest ze geen managementboeken, maar gaat naar Burning Man om inspiratie op te doen. Haar lievelingsvideo van 1GiantLeap: ''What about me'' kan ze wel iedere dag kijken. Haar internationale ervaring deed ze op tijdens een studiejaar in de US, een overland trip van Jakarta naar Istanbul, de twee jaar die ze in Pakistan werkte en de internationale organisaties waar ze eerder voor werkte.

Op dit moment volgt Miranda voor haar eigen professionele ontwikkeling de Pulsar Academie bij de Voorde. Een fantastische opleiding. Eigenlijk leert ze het liefst leert op de fiets, daar krijgt ze de beste ideeën en komt tot de zuiverste inzichten. Of het nu op de fiets richting werk in Driebergen of ergens in India is: ''life is like riding a bicycle''.Ze ontmoet je graag!
Weet haar te vinden:
m.huiden@debaak.nl
m: 06-24529497

Miranda interviewde Kyteman voor het magazine van de Baak.

 


  Omschrijving Profiel Duur Investering