Karin Keus

Karin Keus werkt sinds 2008 bij de Baak. Zij begon de eerste twee jaar als contentmanager in het webteam waar ze directe onderhoud- en technische beheer en content taken van meerdere websites van de Baak uitvoerde.

Nu werkt zij als vormgever/webdesigner aan speciale projecten binnen de Baak. Haar kracht ligt op het op een heldere manier toegankelijk maken van online technieken en tools, grafisch vormgeven van webprojecten en aandragen van creatieve oplossingen.


Achtergrond
Ze heeft multimedia gestudeerd aan de University of Westminster in Londen met een focus op webdesign en fotografie. Daarnaast is zij werkzaam geweest als studiomanager bij foto-opnames van Innovations, Oxfam Novib en Mencap (the voice of learning disability) en als webdesigner bij Current Navigation Group, een uitgever van medische vakbladen als Cancer research en The Scientist.

In 2011 heeft ze haar eigen bedrijf flipsite.nl opgestart waarin ze naast het bouwen van websites tevens bedrijven begeleidt in zoekmachine-optimalisatie trajecten. Een aantal weken per jaar geeft ze les aan de Volksuniversiteit in 't Gooi.

Contact
E-mail: k.keus@debaak.nl
Twitter: twitter.com/karinkeus
linkedin: linkedin.com/in/karinkeus


  Omschrijving Profiel Duur Investering