Edith Bergamin

'Mensen lijken op gekleurde ramen. Hun ware schoonheid blijkt pas als ze van binnenuit worden verlicht.' Elizabeth Kübler Ross

Ik ben een mensen mens met een opvallend zakelijke achtergrond. En richt mij voornamelijk op persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap én diepgaande verandering met behulp van Theory U. Contact maken is daarvoor essentieel. Ik kijk, ik luister en daag uit.

Achtergrond

Ik ben commercieel economisch geschoold en heb een pragmatische inslag. Mijn zakelijke kant is vooral ontwikkeld door mijn werk in de financiele dienstverlening. Van valutamakelaar via corporate sales op de dealingroom naar management development. Bij Phoenix heb ik de drie-jarige opleiding Professioneel Communiceren gevolgd. De drie pijlers van waaruit ik werk, zijn Transactionele Analyse, NeuroLinguistischProgrammeren (Master) en Systemisch Werk. En misschien nog wel belangrijker mijn liefde voor de mens! Iedereen heeft een verhaal en ik vind het een voorrecht om naar dat verhaal te mogen luisteren. De combinatie van voorgaande is een van de redenen dat ik de brug kan maken tussen de zakelijke wereld en de wereld van persoonlijk leiderschap. Effectiviteit is een woord dat ik veel gebruik.

Open trainingen

Ik ben betrokken bij o.a.

de PAC Professional als Coach en de EPC Effectieve Persoonlijke Communicatie. Beiden hebben gemeen dat het echt ergens over gaat, namelijk over jou! En hoe je dat doet in het contact met de ander.

Contact

e.bergamin@debaak.nl

06 34942740

www.linkedin/in/edithbergamin

 

 

 

 

 

 


  Omschrijving Profiel Duur Investering